Vakantielezen #1

vakantielezen #1

Binnenkort begint de zomervakantie en misschien ben je nog wel op zoek naar tips. Ik deel vandaag en volgende week mijn favoriete boeken die volgens mij ideaal zijn om mee te nemen op vakantie! Kijk je mee?

Thrillers

thrillers

Ben je een echte thriller fan? Dan zijn dit de boeken die je mee moet nemen.

  • Passagier 23. Misschien niet de beste tip als je vakantie op een boot plaatsvindt, maar desondanks wel echt een goed boek. Knap in elkaar gezet en een verrassende plot.
  • Ik ben de nacht. Hou je van gruwelen? Ben je niet vies van smerige details? Dan is dit boek echt iets voor jou. De vormgeving van het boek is ook zo mooi.
  • Het testament van Nostradamus. Als je van de boeken van Dan Brown houdt, dan is dit een echte aanrader. Geschiedenis gecombineerd met spanning.
  • Pittsburgh. Dit boek gaat over de moord op Kennedy. Een geliefd onderwerp wat thrillers betreft, maar ook deze heeft weer een originele insteek.

Romans

romans

Een beetje gekke combinatie deze drie boeken, maar wel echt drie van mijn favoriete boeken dit jaar (en stiekem ook vorig jaar… En dat zeg ik bijna van elk boek, haha).

Serie

Grisha trilogie

Ben je op zoek naar een spannende serie om te lezen op vakantie? Dan raad ik je de Grisha trilogie aan. Na the Hunger Games en Divergent de serie die je moet lezen als je van YA houdt.

Naast boeken die je gewoon mee kunt nemen, is er dit jaar ook weer de Vakantiebieb, een gratis app van de Bibliotheek, waarmee je op je telefoon of tablet een mooie selectie boeken kunt lezen.

Dit was het eerste deel van mijn vakantietips! Heb jij nog mooie leestips?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *