Dankbaar op donderdag #8

Dankbaar op donderdag 25-6

De afgelopen week was voor mijn doen best druk en dat kon ik wel merken ook! Kijk je mee naar mijn week?

Wat was de afgelopen week leuk zeg! De zomer zit eraan te komen en dat houdt voor mij in dat ik waarschijnlijk geen werk heb. Dat wordt veel lezen dus! Maar ter voorbereiding op de zomervakantie is het de komende weken nog even heel druk. Gelukkig heb ik nog wel wat thuiswerkdagen, waarop ik het iets rustiger aan kan doen. Maar goed, dat is voor de komende weken, vandaag gaat het over de afgelopen week!

  • Vrijdag was de lezing van Carina van Leeuwen in de bibliotheek Loosduinen, waar je al een verslag van hebt kunnen lezen.Wat was het leuk zeg! Ik ga zeker de agenda van de Haagse bibliotheken in de gaten houden voor nog meer van dit soort leuke evenementen.
  • Zaterdag gingen we (onverwachts) naar het Boekenfestijn in Apeldoorn en ik ben echt goed geslaagd. Ik vind in de auto zitten voor lange tijd echt heerlijk, hoewel ik soms wat angstig ben (ik ben niet goed in bijrijder zijn). Ik kijk verwonderd naar buiten. Zaterdag was de lucht echt prachtig (hoewel het weer wat minder was!) dus ik heb flink wat foto’s zitten maken, haha.
  • Jamie, ons kattenkindje, was maandag jarig. Hij is alweer 5 geworden. Hij is een stuk rustiger geworden het afgelopen jaar, maar oh man, wat kan hij soms de oren van mijn hoofd af kletsen. In het weekend vindt hij het heerlijk om bij ons in bed te kruipen en dan krijg je soms dit soort gezichten naar je, te grappig.

Deze week werk ik dus veel (ook wel lekker hoor!) en probeer ik eindelijk al mijn recensies te schrijven. Ik ben al bezig met recensies voor half juli (!) want ik lees best snel, maar ik lees sneller dan ik kan schrijven.

Waar was jij dankbaar voor afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *