Films en series 5

films & series 5

De afgelopen weken keken wij voornamelijk series op Netflix. We maakten goed gebruik van ons abonnement, heerlijk!

Ray Donovan

Ray Donovan, a professional “fixer” for the rich and famous in LA, can make anyone’s problems disappear except those created by his own family.

Een bizarre serie en op de een of andere manier blijf je kijken. Jon Voight vind ik een creeper en dat speelt hij ook in de serie. Hij doet het echt heel goed en naarmate de serie vordert krijg je steeds meer een hekel aan hem. Heerlijke serie, maar niet een die je zult bingewatchen.

Downton Abbey

A chronicle of the lives of the Crawley family and their servants, beginning in the years leading up to World War I.

Ik ben laat met het kijken van deze serie, maar oh wat is ie fijn! De kleding in de serie is om te kwijlen, zo mooi ontworpen! Ik zou zelf wel zo’n jurk willen, hoewel ik bijna nooit een jurk draag. Een fijne serie om zo af en toe eens een aflevering te kijken. Je moet wel op blijven letten anders ben je het snel kwijt.

Bloodline

A family of adult siblings find that their past secrets and scars are revealed when their black sheep of a brother returns home.

Wat is dit een rotserie zeg!! Elke aflevering vond ik saai, tot het einde. Dan gebeurde er weer iets waardoor je de volgende aflevering wilde zien. Zo ontzettend goed in elkaar gezet. Briljante serie, maar je moet er wel tegen kunnen dat elke aflevering een cliffhanger heeft. Perfect om te bingewatchen.

Unbreakable Kimmy Schmidt

A woman is rescued from a doomsday cult and starts life over again in New York City.

Een bizarre serie. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik heb nog niet alle afleveringen gekeken, maar dat is meer omdat er zoveel andere goede series te zien zijn. Hilarisch, maar niet een serie die je helemaal in een keer achter elkaar zult kijken. Het liedje krijg je dan weer niet uit je hoofd.

Parks and recreation

The absurd antics of an Indiana town’s public officials as they pursue sundry projects to make their city a better place.

Niet op Netflix, maar wel een serie die je moet gaan kijken. Bizarre situaties, dat is eigenlijk waar het om gaat. Andy (Chris Pratt) is serieus mijn favo personage. Hilarische serie en omdat ze maar een half uur per aflevering zijn, kijk je zo een half seizoen op een dag.

Dat waren ze weer! Het is eigenlijk niet eens een films & series aflevering, want films keek ik bijna niet (behalve de films die op tv waren, zoals Sex & The City en A knight’s tale).

Wat keek jij de afgelopen tijd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *