Time-out – Judith Visser

Time-out-AH

Kim gaat door een moeilijke periode: wanneer zij een schokkend geheim opbiecht aan haar man Manuel, last hij een `time out in hun relatie in en vertrekt voor onbepaalde tijd naar zijn familie in Duitsland. Tijdens zijn afwezigheid loopt Kim toevallig Martine tegen het lijf, een vriendin uit het verleden, en een warme relatie bloeit op. Maar al snel lijkt het erop dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig is en dat Kim slachtoffer is geworden van Martines ziekelijke obsessies. Martines verregaande dwangmatigheid zorgt voor gevaarlijke situaties, waardoor Kim zelfs in het ziekenhuis belandt. Dan komt Kim erachter dat Manuel al die tijd niet in Duitsland is geweest. Maar ze kan nog niet vermoeden wat er werkelijk aan de hand is…

Mijn mening

Judith Visser leerde ik kennen toen ik het boek ‘Hasta la Vista‘ van haar las en daarin beschreef ze sommige details al behoorlijk gruwelijk. Dat zou een waarschuwing moeten zijn, haha! ‘Time-out’ is een behoorlijk spannend boek, want je leest, eigenlijk vanaf het begin, wat er met Kim en Martine gebeurd. Je weet al vrij snel wat er aan de hand is met Manuel. Dat maakt het verhaal echt niet minder spannend.

Judith Visser kan de spanning goed opbouwen en dat zorgt ervoor dat je dit boek gewoon in 1 ruk uit wilt lezen. De details zijn soms gruwelijk en er liep geregeld kippenvel over mijn armen. Op sommige punten moest ik toch wel even stoppen met lezen want dan werd het me wat te grafisch. Heftig, maar dat maakt het boek wel realistisch. En dat is het enge aan dit verhaal. Het kan zomaar gebeuren en dat zorgt voor nog wat extra spanning.

Eindoordeel

‘Time-out’ is echt een onwijs spannend boek wat wel even blijft hangen. Ik krijg nu, twee weken nadat ik het boek uit heb en deze recensie schrijf, zelfs nog kippenvel terwijl ik aan het verhaal denk. Gruwelijk en heftig, daar moet je wel van houden. Ik hou ervan en heb dus echt genoten van deze thriller (die op sommige punten zelfs meer een horror was!).

Specificaties

Time-out by Judith Visser
Published by Boekerij
Genres: Thriller
Pages: 320
ISBN: 9789022559697

[bol_product_links block_id=”bol_55642740e0718_selected-products” products=”1001004011270051,1001004011726913″ name=”time-out” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *