Gelezen boeken mei 2015

Het is weer een nieuwe maand, dus tijd voor de gelezen boeken van de afgelopen maand. Ik las maar een paar boeken… Kijk je mee?

gelezen boeken mei 2015
Ik heb deze maand maar liefst 18 boeken gelezen! Dat is echt bijna elke twee dagen een nieuw boek. Als er een recensie van het boek online staat, kun je op de titel klikken om de recensie te lezen.

 1. Miracle Morning – Hal Elrod.
 2. Een huis in Frankrijk – Eva de Wit.
 3. Irene, mijn grootmoeder – Paul Hellman. Dit boek las ik voor de Club van Echte Lezers van Atlas en komt in augustus uit.
 4. Coming up roses – Rachael Lucas.
 5. Passagier 23 – Sebastian Fitzek. Je hebt nog tot 20.00 uur vanavond om mee te doen om een exemplaar van dit boek te winnen!
 6. Opium – Marian Mudder. Deze las ik voor Fok.nl, mijn recensie komt waarschijnlijk deze week online.
 7. We were liars – E. Lockhart.
 8. Graffiti moon – Cath Crowley. Geen recensie van dit boek, omdat ik het een beetje meh vond en niet boeiend genoeg om een recensie van te schrijven.
 9. Sealed with a kiss – Rachael Lucas.
 10. Waar het licht is – Jennifer Niven. Deze recensie komt vrijdag online. Ik zal je alvast verklappen dat ik heel veel gehuild heb, haha.
 11. Time-out – Judith Visser. De recensie hiervan komt woensdag online.
 12. Engeleneiland – Camilla Lackberg. Van dit boek komt de recensie binnenkort online.
 13. De betrokkenen – Anita Larkens. En voor deze komt de recensie ook deze maand online.
 14. Ook maar mensen – De Jeugd van Tegenwoordig. Oh als fan was ik zo blij toen ik dit boek ontving! De recensie komt deze maand onine.
 15. Grace, een memoir. Van dit boek verwachtte ik dat het heel zwaar was. Ja, qua gewicht wel, maar ik ging er als een speer doorheen! De recensie volgt volgende maand.
 16. Het vijfde evangelie – Ian Caldwell. Dit boek mocht ik van AWBruna lezen, wat ik ervan vond, lees je later deze maand.
 17. Red nights – Shari J. Ryan. Een boek dat ik aanvroeg via Netgalley, ik weet nog niet of ik hier een recensie van zal gaan schrijven.
 18. Vuurproef – Carina van Leeuwen. Dit boek kocht ik tijdens de Thrilleravond bij Paagman (een verslag hiervan volgt morgen) en heb ik laten signeren door Carina. Onwijs genoten van dit boek. De recensie volgt later deze maand.

Hiernaast mocht ik nog 1 boek proeflezen (ha, ik ben nog steeds aan het bijkomen van dit boek!), dus heb ik eigenlijk 19 boeken gelezen. De eerste twee weken van juni verwacht ik vrij te zijn (maar ja, je weet het nooit!) en wordt het mooi weer, dus ik ben benieuwd hoeveel ik in juni zal gaan lezen.

Juni is ook de maand van het spannende boek, zoals je misschien wel weet. Als je voor €12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt, ontvang je het geschenk geschreven door Marion Pauw. Ik zal in juni wat meer aandacht besteden aan spannende boeken (zoals je misschien al kunt zien aan het laatste deel van mijn gelezen boeken), dus hou mijn blog zeker in de gaten, ook als je op zoek bent naar leestips voor op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *