Sealed with a kiss – Rachael Lucas

sealed with a kiss

Kate is dumped on her best friend’s wedding day by the world’s most boring boyfriend, Ian. She’s mostly cross because he got in first – until she remembers she’s now homeless as well as jobless. Rather than move back home to her ultra-bossy mother, Kate takes a job on the remote Scottish island of Auchenmor as an all-round Girl Friday. Her first day is pretty much a disaster: she falls over, smack bang at the feet of her grouchy new boss, Roddy, Laird of the Island. Unimpressed with her townie ways, he makes it clear she’s got a lot to prove.

Island life has no room for secrets, but prickly Roddy’s keeping something to himself. When his demanding ex girlfriend appears back on the island, Kate’s budding friendship with her new boss comes to an abrupt end. What is Fiona planning – and can she be stopped before it’s too late?

Mijn mening

Ik leerde Rachael Lucas kennen doordat ik via Netgalley het boek ‘Coming up roses‘ toegestuurd kreeg. Ik was zo weg van het boek dus toen ik op Amazon ging kijken naar meer van haar boeken, kwam ik dit boek voor een paar euro tegen. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen en dus kocht ik het.

Toen ik eenmaal in ‘Sealed with a kiss’ begon, had ik het echt zo uit. Het is een echte Britse feelgood roman, waarbij je gelijk verliefd wordt op de omgeving (zelfs ik zou wel op een eiland gaan wonen) en de hoofdpersonen in je hart sluit.

Je leest ‘Sealed with a kiss’ geheid met een glimlach op je gezicht en misschien pink je zo af en toe eens een traantje weg, maar dat is gewoon logisch bij boeken zoals dit.

Eindoordeel

Een heerlijk hartverwarmend boek, wat je het liefst bij een haardvuur moet lezen. Neem een grote beker warme chocolademelk (met of zonder whiskey), een deken en sluit jezelf even op, daar vraagt dit boek gewoon om.

Specificaties

Sealed with a kiss by Rachael Lucas
Published by Pan Macmillan
Genres: Chicklit
Pages: 204
ISBN: 9781447267027

[bol_product_links block_id=”bol_55636b8bb23e3_selected-products” products=”9200000022636365″ name=”sealed with a kiss” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *