Dankbaar op donderdag #6

dankbaar op donderdag 28-5

Het is weer donderdag, dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘Dankbaar op donderdag’. Het was geen fijn begin van de week. Ik kwakkel al een paar weken met pijn in mijn schouder, waar ik ook voor onder behandeling ben bij de fysiotherapeut.

  • Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag was ik erg dankbaar voor de pijnstillers uit Duitsland. Man, man, man, wat had ik pijn zeg.
  • Vrijdag ben ik wel lekker wezen shoppen met mijn moeder, en kocht ik een nieuwe maxi rok bij de Zeeman (voor maar 7 euro) en nog wat kleine dingetjes. Hoera voor vakantiegeld!
  • Ik heb vooral veel geknuffeld met Jamie, die goed doorhad dat ik pijn had! Zo lief als ze dat aanvoelen!
  • Ook was ik dankbaar voor de couscous die deze keer wel lekker was! Wat een heerlijk maaltje, couscous, halloumi (oooh my, zo lekker), zelfgemaakte tzatziki, tomatensalade en een worstje van de Marokkaanse slager. Mmmmm.

Waar was jij dankbaar voor deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *