We were liars – E. Lockhart

we were liars

A beautiful and distinguished family.
A private island.
A brilliant, damaged girl; a passionate, political boy.
A group of four friends—the Liars—whose friendship turns destructive.
A revolution. An accident. A secret.
Lies upon lies.
True love.
The truth.

Mijn mening

Ik zag dit boek al lang geleden op het YouTube kanaal van Sanne, aka Books and Quills voorbij komen en toen heb ik het ook gelijk op mijn boeken-wishlist gezet. Maar ja, daar staat een hoop op (zoveel dat ik ‘m gewoon gewist heb!) en dus vergat ik het boek, totdat ik het af en toe voorbij zag komen op mijn instagram feed. Tijdens de Blossom Books readathon kocht ik het boek eindelijk, omdat deze zo belachelijk goedkoop was bij Amazon. Ik las het in een dag.

In het begin snapte ik de hype achter ‘We were liars’ echt niet. Waar is de spanning en sensatie in dit boek en waarom vinden mensen dit zo goed? Ik begreep het echt niet. Maar, ik bleef wel lezen, want je bent vanaf het eerste hoofdstuk geintrigeerd en je wilt gewoon weten wat er nou precies gebeurd is.

Het duurt wel even voor je erachter komt, want dat is pas in de laatste paar hoofdstukken, maar dan zit je ook gelijk met open mond te lezen. En dan snap je pas de hype. Wat is dit boek goed opgezet zeg!! Ik moest echt even bijkomen nadat ik ‘We were liars’ had gelezen, want het is echt een boek wat een diepe indruk achter laat en wat je niet snel meer loslaat.

Eindoordeel

‘We were liars’ is echt geen teen fiction, ondanks dat het over jongeren gaat. Het is een knap in elkaar gezette roman die je tot het laatste moment in spanning houdt. De hype is helemaal waar en als je het nog niet gelezen hebt, dan is dit HET boek wat je gelijk moet bestellen of lenen.

Specificaties

We were liars by E. Lockhart
Published by Bonnies
Genres: Young Adult
Pages: 240
ISBN: 9781471403989

[bol_product_links block_id=”bol_5560c1b033e24_selected-products” products=”9200000026058012,9200000036272787″ name=”we were liars” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *