Coming up roses – Rachael Lucas

coming up roses

Would-be gardening expert Daisy can’t believe her luck when her parents announce they’re off on a midlife crisis gap year, leaving her in charge of their gorgeous garden, much in need of her expert TLC. And coming just after a break up, some peace and quiet in the countryside is just what she needs. Only, village life turns out to be anything but – with nosey neighbours and greedy developers instantly stirring up trouble. What Daisy really needs is a good friend, or two. So when she comes across Elaine and Jo, she’s relieved to have multiple shoulders to cry on. But her new friends are dealing with dramas of their own – a marriage in crisis, a family secret and managing the local gossips. As Daisy wrestles the garden into something like beautiful order, can she get a grip on her new feelings for handsome Irish rogue George and stop her parents selling up to a developer?

Mijn mening

Toen ik deze cover op Netgalley zag, MOEST ik dit boek gewoon hebben. Wat een heerlijke cover en zo uitnodigend om te gaan lezen. Ik hou van Britse chicklits (hoewel ik het woord haat) en ik wil altijd gelijk in het boek gaan wonen, in welke plaats het zich ook afspeelt. Ook al ben ik een echt stadsmens, de omgeving in ‘Coming up roses’ was zo fijn omschreven dat ik mijn koffers wilde pakken en in ieder geval in dat lieve schattige dorpje vakantie wil gaan vieren.

Ik heb de hoofdpersonen vanaf bladzijde 1 in mijn hart gesloten en Daisy voelde op momenten alsof ze mij was. Ik hoef echt geen tuin en heb al helemaal geen groene vingers, maar desondanks was dat element echt geen probleem en kon ik me zeker wel inleven in Daisy’s liefde voor tuinieren.

Rachael Lucas heeft er een nieuwe fan bij, want ik heb echt heel erg genoten van haar schrijfstijl en het verhaal voelde als een warme deken. Heerlijk.

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een heerlijke chicklit, die zich afspeelt op de echte English countryside, met een fijn verhaal? Dan is dit boek echt iets voor jou. Voor de fans van o.a. Jenny Colgan!

Specificaties

Coming up roses by Rachael Lucas
Published by Pan Macmillan
Genres: Chicklit
Pages: 300
ISBN: 9781447265481

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_555c3d3131b7c_selected-products” products=”9200000036462106″ name=”coming up roses” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *