Dankbaar op donderdag #5

Dankbaar op donderdag 21-5

Om heel eerlijk te zijn was ik niet van plan deze blogpost te schrijven. De afgelopen weken waren zwaar. Hormonen, weer last van mijn schouder en soms een off-day. Het was lastig om dan een positief bericht te schrijven en dus stond er vorige week geen ‘Dankbaar op donderdag’ online. Dat was ik vandaag ook van plan. Als je niets positiefs te schrijven hebt, dan maar geen bericht. Maar toen kreeg ik een berichtje van een van mijn trouwste lezers, mijn lieve tante. Ze miste de ‘Dankbaar op donderdag’ berichten, omdat ze dan altijd zelf ook bedenkt waar ze dankbaar voor is. Nou, deze is dan voor jou!

Ik heb echt wel iets om dankbaar voor te zijn, ondanks de pijn en de zware weken.

  • Lieve mensen om me heen. Mensen die aan me denken en altijd voor me klaar staan. Zoveel liefde voor hen.
  • Nieuwe visitekaartjes! Haha, lekker cheesy, want ik heb ze zelf gemaakt. Ik vond het tijd voor blog-visitekaartjes. Besteld bij de Hema, prima service, niet vergelijkbaar met Moo, maar gewoon goede kaartjes.
  • Zelfgemaakte chocolade, gemaakt van kokosolie, cacaopoeder, dadels, walnoten en pecannoten. Mmm!
  • Groen! Ons uitzicht is een stuk groener en toen we van de week bij mijn schoonouders waren geweest en voor een stoplicht stonden te wachten, was dit ons uitzicht. Zo mooi!
  • Mijn bff thuis: Jamie. Hij volgt me overal naartoe, tot aan de wc toe! Hij voelt het aan als ik pijn heb of niet lekker in mijn vel zit en komt dan bij me liggen. Zo lief.

Waar was jij dankbaar voor afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *