The miracle morning – Hal Elrod

the miracle morning

What’s being widely regarded as “one of the most life changing books ever written” may be the simplest approach to achieving everything you’ve ever wanted, and faster than you ever thought possible.

What if you could wake up tomorrow and any—or EVERY—area of your life was beginning to transform? What would you change? The Miracle Morning is already transforming the lives of tens of thousands of people around the world by showing them how to wake up each day with more ENERGY, MOTIVATION, and FOCUS to take your life to the next level. It’s been right here in front of us all along, but this book has finally brought it to life.

Are you ready? The next chapter of YOUR life—the most extraordinary life you’ve ever imagined—is about to begin. It’s time to WAKE UP to your full potential…

Mijn mening

Dit boek kwam ik de laatste tijd veel tegen bij een aantal bloggers en dat maakte me nieuwsgierig. Ik wilde ook wel zo’n miracle morning en met een goed gevoel de dag beginnen. Dus dan maar eerst dit boek lezen!

Het is een typisch Amerikaans boek, laat ik dat voorop stellen. Het is hysterisch en op sommige punten overdreven. Maar dat houdt niet in dat je ervan kunt leren. Het gaat er eigenlijk om dat je eerder op staat en die tijd gebruikt om een betere versie van jezelf neer te kunnen zetten. Je leest een motiverend boek, je doet wat aan sport en meditatie en begint daarna pas je dag. Hoe heerlijk is het om die dingen alvast gedaan te hebben?

Ik moet zeggen dat als je geen (vast) werk hebt zoals ik, er eigenlijk geen reden is om op tijd op te staan ’s ochtends. Ik probeer het echt wel, ook omdat het fijn is om een ritme te hebben. Ik sta tussen 7 en 8 uur ’s ochtend op en heb zo mijn eigen routine. Ik heb een paar weken geprobeerd dit op te pakken, maar omdat ik al twee keer in de week ga sporten (waarvan 1 keer al ’s ochtends), sla ik dat sporten ’s ochtends al over. Wat ik wel deed was lezen en mediteren. Nu lees ik al veel gedurende de dag en mediteren is voor mij ook niet altijd nodig.

Ik snap het hele punt van ‘The miracle morning’ zeker weten, want als je wilt doen waar je gepassioneerd voor bent, moet je daar tijd in steken. Als je een fulltime baan hebt, kan dat soms lastig zijn en dan is dit echt wel een goede methode om te volgen. Voor mij is dit op dit moment niet de manier. Maar dat houdt niet in dat ik er niets van heb opgestoken, integendeel.

Eindoordeel

‘The miracle morning’ van Hal Elrod is een boek dat je prima als handvat kunt gebruiken om jouw ochtendritueel aan te passen. Er staan handige tips en trucs in en je kunt er echt wel wat van opsteken. Je moet alleen even door het Amerikaanse heenprikken.

Specificaties

The miracle morning by Hal Elrod
Published by Hal Elrod
Genres: Lifestyle
Pages: 146
ISBN: 9780979019715

[bol_product_links block_id=”bol_5555e1827b1b5_selected-products” products=”9200000011797876″ name=”miracle morning” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *