Serena’s stijlgids – Serena Verbon

Serena's stijlgids

Hoe krul je haren zonder hitte, welke wenkbrauwvorm past het best bij jouw gezicht en hoe maak je smokey eyes? Welke basics moet je altijd in je kledingkast hebben hangen en hoe combineer je de meest te gekke outfits? Hoe maak je in een handomdraai heerlijke scrubs en lotions met ingrediënten uit je keukenkastje of simpel en snel de mooiste decoraties voor in huis?

Dat alles vertelt blogger Serena Verbon je in ‘Serena’s Stijlgids’, een must have voor iedere vrouw die houdt van beauty, mode, koken en interieur. Elke dag komen er 55.000 bezoekers op haar blog Beautylab.nl, waarop ze iedere dag twee artikelen plaatst. Beautylab is haar hobby, haar passie en haar werk in één, en vormt een belangrijk onderdeel van haar leven.

De combinatie van Serena’s beste mode-, beauty- en lifestyletips, een rijkdom aan nieuwe tips, DIY’s en anekdotes, diepere achtergronden van beauty-ingrediënten, de historie van verschillende make-upproducten én de exclusief voor dit boek gemaakte foto’s, maken deze lifestylegids onmisbaar voor iedere vrouw.

Mijn mening

Ik volg het blog van Serena Verbon al een aantal jaar en hoewel ik niet elk artikel lees, vind ik haar blog wel erg leuk. Ook haar filmpjes zijn grappig, duidelijk en informatief. Na haar filmpje over het knippen van je haar in laagjes, ben ik serieus verslaafd aan zelf mijn haar knippen en doe ik dit bijna elke vier tot zes weken.

‘Serena’s stijlgids’ leest eigenlijk net alsof je haar blog leest, maar dan in gebonden vorm. Het boek is verdeeld in verschillende categorieen en daardoor kun je ook makkelijk iets terug vinden. Serena deelt een hoop informatie en ‘Serena’s stijlgids’ is dan ook een boek wat je regelmatig op pakt, omdat je een recept, een make up tip of DIY wil lezen.

Eindoordeel

‘Serena’s stijlgids’ is echt een boek voor de lezer van Serena’s blog Beautylab, maar ook als je haar blog niet leest, kun je heel veel halen uit de tips en informatie die zij deelt. Kortom, een boek dat iedere vrouw wel in haar boekenkast moet hebben staan.

Specificaties

Serena's stijlgids by Serena Verbon
Published by Uitgeverij Brandt
Genres: Lifestyle
Pages: 192
ISBN: 9789492037138

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5547607f3862b_selected-products” products=”9200000036272776″ name=”serena’s stijlgids” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “Serena’s stijlgids – Serena Verbon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *