Dankbaar op donderdag #4

IMG_20150505_131356724

Het was een rare week deze week, ik heb het gevoel alsof de helft voorbij gevlogen is. Ik moest dan ook gewoon in mijn agenda kijken wat ik gedaan heb, maar het was niet veel..

  • Natuurlijk begin ik met zondag.. Wat ben ik dankbaar dat ik Anton Corbijn nog een keer mocht ontmoeten. Ik kijk er nog steeds met een blij gevoel op terug.
  • Deze week was ik ook dankbaar voor de pijnstillers die ik in Duitsland kocht. Donderdag ben ik naar de fysio geweest voor een behandeling voor mijn schouder. Ik kreeg donderdagmiddag zo’n pijn, dat ik echt een pijnstiller in moest nemen. Liefst stel ik dit zo lang mogelijk uit, maar pfff, wat deed het zeer. Zaterdag en dinsdag nam ik er nog 1 in. Balen, want ik ben de pijn in mijn schouder echt zat. Maar goed, ik ben dan wel dankbaar voor deze pijnstillers. Er zit lysine in (dit zit ook in de Neurofen Migraine pijnstillers), waardoor deze heel snel gaan werken. Ik ben meestal binnen een half uur pijnvrij. De enige pijnstiller die bij mij helpt.
  • Sporten. Ja, alweer. Ik zat dinsdag totaal niet lekker in mijn vel, maar besloot toch te gaan sporten. Het kostte me echt wat discipline om te gaan, maar ik voelde me daarna wel echt beter.
  • Het uitzicht! Ja, elke dag geniet ik van ons mooie uitzicht, maar nu is het ineens in een paar dagen felgroen geworden. Zeker na die regenbui van dinsdag, het was echt prachtig om te zien.

Waar ben jij dankbaar voor deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *