Dankbaar op donderdag #3

Dankbaar op donderdag 25-4

Het is weer donderdag! Vandaag deel ik waar ik afgelopen week dankbaar voor was.

Het was echt een heerlijke week. Vrijdag vertrok ik namelijk met mijn ouders richting mijn tante. Verder heb ik veel gelezen, wat gewerkt en gewoon genoten.

  • Het weekendje weg heeft me echt goed gedaan, drie dagen heerlijk nergens aan denken. Gewoon genieten. Wel een beetje balen van die hoofdpijn die ik drie dagen had, maar goed, daar denken we maar niet teveel aan.
  • Het bubbelbad in het zwembad. In het zwembad zondag was er een soort grote eenpersoonsbadkuip waar je voor €1 een kwartier heerlijke bubbels kreeg, maar ook een ontspannend kruidenbad. Wat was dit lekker zeg. Dat wil ik thuis ook!
  • Nog niet op de foto maar wel iets waar ik dankbaar voor ben: het boek van Lisa Portengen. Ik mocht hier aan meewerken en heb mijn eigen exemplaar ’t weekend ontvangen. Wow, wat is dat mooi zeg! Het was echt een cadeau, niet alleen het uittypen van de gesprekken, maar ook het boek zelf. Je leest hier snel meer over.
  • Kattenknuffels! Jaaaa! Drie dagen niet thuis zijn, was ook drie dagen geen kattenknuffels. Ik kwam zondagmiddag thuis en Jamie wilde me niet met rust laten. Hij kroop gelijk bij me op schoot en wilde niet meer weg. Heerlijk.

Waar ben jij dankbaar voor deze week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *