The Family Fang – Kevin Wilson

fang

Mr. and Mrs. Fang called it art.

Their children called it mischief.

Performance artists Caleb and Camille Fang dedicated themselves to making great art. But when an artist’s work lies in subverting normality, it can be difficult to raise well-adjusted children. Just ask Buster and Annie Fang. For as long as they can remember, they starred (unwillingly) in their parents madcap pieces. But now that they are grown up, the chaos of their childhood has made it difficult to cope with life outside the fishbowl of their parents strange world.

When the lives they’ve built come crashing down, brother and sister have nowhere to go but home, where they discover that Caleb and Camille are planning one last performance their magnum opus whether the kids agree to participate or not. Soon, ambition breeds conflict, bringing the Fangs to face the difficult decision about what s ultimately more important: their family or their art.

Mijn mening

‘The Family Fang’ van Kevin Wilson kocht ik bij Paagman in de uitverkoop, omdat de titel me aansprak. Ik was dan ook erg benieuwd naar dit boek. Helaas viel het me een beetje tegen. Het was geen slecht verhaal, maar meer een bizar verhaal, waarbij je niet goed weet wat je met het boek aan moet. Het feit dat de ouders hun kinderen gebruiken voor een soort ‘onderzoek’, ze noemen hun kinderen vaak ook A & B, onder de noemer ‘kunst’, begreep ik niet helemaal. Richting het einde zit er nog een soort van spanningsmomentje in, waardoor je toch blijft lezen, maar om nou te zeggen dat ik het echt een onwijs leuk boek vond.. Nee.

Eindoordeel

Een vaag boek, wat toch wel een beetje blijft hangen. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken en of ik het moet aanraden.

Specificaties

The family Fang by Kevin Wilson
Published by HarperCollins Publishers
Genres: Fiction
Pages: 314
ISBN: 9780061579059

[bol_product_links block_id=”bol_553f43526919f_selected-products” products=”1001004011673154,1001004011769346″ name=”family fang” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *