Dankbaar op donderdag #2

Dankbaar op donderdag 23-4

Een beetje later dan ik gepland had, want zoals je hierboven kunt zien, lag mijn laptop open!

Vandaag deel ik weer een paar dingen waar ik deze week dankbaar voor was.

  • Ik ben deze week dankbaar voor de zon! Oh wat was het heerlijk weer! Vrijdag werkte mijn dude thuis, want hij had een allergische reactie en mocht door de medicijnen niet autorijden. We namen samen lunchpauze en wandelde naar het dichtsbijzijnde winkelcentrum voor wat boodschapjes. Zaterdag heb ik lekker op het balkon gelezen, ook heerlijk. Ik kan zo genieten van dit weer.
  • De hele week had ik al trek in avocado met zalm. Helaas hadden ze geen zalm (of ik vond ‘m te duur of er niet lekker uit zien), maar een witte geroosterde boterham met jong belegen kaas en avocado is ook echt een gebakje. Zondag heb ik trouwens wel zalm en avocado gegeten. Echt een van mijn favoriete combinaties.
  • Van de week deed ik mijn koptelefoon in mijn laptop en toen hoorde ik een naar geluid.. Mijn harde schijf. Gelukkig konden we snel een nieuwe bestellen en gisteren kwam deze binnen. Een gecombineerde dankbaarheid, want mijn dude kon de harde schijf vervangen en nu is mijn laptop weer als nieuw! Heel erg fijn!

Een kort lijstje deze week. Waar ben jij dankbaar voor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *