Spetters & schoenen – Anita Verkerk

spetters & schoenen

Advocate Iris (25) is helemaal verslaafd aan trendy schoenen en haar hele flatje staat ermee vol. Minpuntje is wel, dat al haar lovers meestal luid gillend wegrennen als ze die puinhoop zien. Als Shoes and Gadgets de jaarlijkse uitverkoop heeft, schudt Iris haar aan-zware-anorexia-lijdende-spaarvarkentje nog eens extra leeg en vraagt een ochtend vrij. Jammer, maar daar wil haar bazige cheffin, alias The Bitch, helemaal niks over horen!
Maar Iris wil nog maar één ding: die supertrendy knalgele stilettohakken uit de etalage, waar ze al weken van droomt!

Mijn mening

‘Spetters & schoenen’ kocht ik als afgeschreven boek bij de bibliotheek, samen met ‘Cheesecake & kilts‘. Dit laatste boek viel wat tegen, dus ik was bang dat het bij dit boek ook zou zijn. Gelukkig leest ‘Spetters & schoenen’ iets beter, ook al is het verhaal soms wat chaotisch opgezet. Het chantage onderdeel voelde als een ‘ik moet spanning toevoegen dus doe ik dit maar’ element en had wat mij betreft geschrapt mogen worden.

Misschien komt het omdat dit boek opgezet is uit een soort kettingverhaal. Voor het vijfjarig-jubileum van Chicklit.nl heeft Anita Verkerk samen met lezers op Hyves dit verhaal opgezet. Natuurlijk heeft Anita zelf haar eigen draai aan het verhaal gegeven, maar de basis komt van verschillende lezers. Dat kan de reden zijn dat het soms wat chaotisch overkomt, maar op zich is het verhaal van ‘Spetters & schoenen’ prima te lezen.

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een heerlijk boek voor op vakantie, dan is dit een prima keus. Het is geen ingewikkeld verhaal, maar toch origineel opgezet. En de schoenen maken een hoop goed!

Specificaties

Spetters & Schoenen by Anita Verkerk
Published by Cupido
Genres: Chicklit
Pages: 224
ISBN: 9789490763053

[bol_product_links block_id=”bol_55264a27ac14a_selected-products” products=”9200000005223951,1001004010207651″ name=”spetters” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Spetters & schoenen – Anita Verkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *