After – Anna Todd + winactie

2015-04-03 10.57.00De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

Mijn mening

Misschien ken je het verhaal van Anna Todd, die op Wattpad een fanfiction schreef over Harry Styles. Ze werd ontdekt door een uitgeverij en.. daar is After uitgekomen. Een boekenserie met in totaal 4 boeken, waarvan dit deel 1 is: ‘After: hier begint alles’.

Ik ben zelf geen One Direction fan (al vind ik de muziek af en toe best leuk), Harry Styles is een knappe gast, maar ik val niet voor hem in katzwijm. En toch sprak dit boek me aan. Misschien omdat ik de voorgeschiedenis van Anna kende en benieuwd was waarmee ze succes heeft gekregen.

In het begin vroeg ik me vooral af hoe Anna hier in vredesnaam vier delen vol over gaat schrijven. Ik wilde Tessa vooral door elkaar schudden, omdat Hardin gewoon geen goede keuze voor haar is. De ruzies afgewisseld met de (soms best steamy) sexscenes werden me af en toe gewoon te veel. Te veel passie, dat kan nooit goed zijn. Toch is er iets in het boek wat me niet losliet. Ik begon op donderdagavond in het boek en zaterdagochtend had ik het uit. Yup, 528 pagina’s.

‘After’ is een hot en steamy verhaal over een liefde vol passie, die niet altijd even goed is. Maar het einde. Oh.Em.Gee. Echt, serieus, ik wil NU deel twee gaan lezen. Dat kwam echt als een klap in mijn gezicht (ja, en dat van Tess) en had ik echt nooit verwacht. Wow. Ik was echt even stil toen ik het uit had. Wat begon als een soort luchtige roman, eindigde als een bom. I lurve it. En ik kan Harry Styles nu echt niet meer zien zonder dat ik aan Hardin denk.

Eindoordeel

Het verhaal van Anna Todd is een droom, waarvan het zo cool is dat die voor haar is uitgekomen. Een inspiratie om zelf ook te gaan schrijven. Tuurlijk is ‘After’ geen literatuur waar mensen het over 100 jaar nog over hebben. Maar dat is prima, want het boek is echt heerlijk, de sex scenes lekker pikant en de ruzies heftig. Die combinatie zorgt ervoor dat je meer wilt. Nu.

Winactie

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden en wil je kans maken op een exemplaar van dit boek? Doe dan mee met de winactie!

Wat moet je doen?

 • Like mijn facebookpagina. Als je dat al gedaan hebt, hoeft dat natuurlijk niet meer.
 • Laat onder deze blogpost een comment achter waarin je me laat weten met welke celebrity jij wel een romance zou willen. Laat ook een geldig e-mailadres achter, want als je gewonnen hebt stuur ik je daarop een mailtje.

Tot wanneer kun je meedoen?

Deze winactie is open tot en met maandag 13 april 2015, 20.00 uur. Ik maak dinsdag 14 april 2015 de winnaar bekend. Deze krijgt van mij een mailtje. Heb je gewonnen? Dan heb je tot en met vrijdag 17 april 2015 20.00 uur de kans om te reageren. Reageer je niet, dan kies ik een nieuwe winnaar.

Specificaties

After: Hier begint alles by Anna Todd
Series: After #1
Published by Boekerij
Genres: Roman
Pages: 528
ISBN: 9789022572955

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55204ece5ab1a_selected-products” products=”9200000036134663,9200000035855069″ name=”after 1″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

9 thoughts on “After – Anna Todd + winactie

 1. Haha, ik ben ook direct nieuwsgierig naar dit boek..en wens jou net zo’n kans als Anna.
  Je FB pagina is al geliked en gedeeld.
  Maar het boek winnen wil ik graag, dus hierbij ook nog mijn wens-persoon voor een romance…uhmmm…nooit zo over nagedacht…
  Maar ik zou het wel interessant vinden om een romance te hebben met Mark Rutte. Hem lekker af te leiden van staatszaken, proberen de media te omzeilen en vooral NIET in de glossy’s te belanden ;-)
  Ik denk dat hij een heel gezellige man is om leuke dingen mee te doen. Gisteren zag ik hem nog bij een standtent lekker genieten vd zon. Maar ik ben niet op hem afgestapt hoor. Ik kijk wel uit, haha…

 2. Heerlijk boek voor zowel puberdochter als mijzelf!
  Ik ga denk ik maar voor George Clooney, daar heb ik al zolang een zwak voor….

 3. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek, klinkt spannend!
  Ik twijfel tussen Dinand Woesthof en Enrique Iglesias, doe maar allebei, nog spannender!

 4. Ik zou wel drie romances willen hebben! Eentje met Robert Pattinson (Twilight), een met Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) en eentje met Jamie Dornan. Serieus, hoe kan ik nou kiezen uit deze drie heerlijke mannen? Mee eens?

  Ben echt super benieuwd naar dit boek!

 5. Oeh, ik neem me altijd voor niet mee te doen aan winacties, maar 1) dit boek lijkt me ZO AWESOME en 2) ik zou chocolade opgeven voor een romance met Jennifer Lawrence. En mocht zij daar nou niet voor in zijn, dan is een vrouwelijke variant van een bromance ook goed. Waarschijnlijk zou ik de hele dag met een notitieblokje achter haar aanlopen om alle hilarische shit die zij uitkraamt op te schrijven. <3

 6. Ha, ha, dit boek zou ik ook wel willen lezen, lees winnen. Mmmm, romance, doe s gek: Johnny Depp én nu natuurlijk ook ‘Jamie Fraser’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *