Gelezen boeken maart 2015

Gelezen boeken

Het is weer een nieuwe maand, dus tijd voor mijn overzicht van de gelezen boeken van afgelopen maand, maart! Kijk je mee? Ik las in maart een gigantisch aantal boeken, ik ben er nog steeds verbaasd over. Op de foto mist er 1 boek, dat heb ik uitgeleend. Ik las ook een paar digitale boeken.

Het overzicht:

 1. The fangirl’s guide to the galaxy – Sam Maggs. Dit boek las ik via Netgalley en de recensie komt pas in mei online, want dan komt het boek pas uit. Wel een tof boek en echt een aanrader.
 2. In huis met een seriemoordenaar – Jan Terlouw en Sanne Terlouw. Dit boek bezorgt me nog steeds de rillingen.
 3. Ik ben de nacht – Ethan Cross. Ook dit boek bezorgt me de rillingen, wat was dit goed zeg!! En zo prachtig vormgegeven.
 4. PAAZ – Myrthe van der Meer. Heel heftig, want ik herkende hier heel veel in van mijzelf. Ik moest even bijkomen toen ik dit boek uithad.
 5. De mannen van Raan – Martine de Jong. Echt een van mijn favoriete boeken van maart. Wat heb ik hiervan genoten. Ik hoop oprecht dat Martine snel een nieuw boek gaat schrijven. Ik wil meer!
 6. UP – Myrthe van der Meer. Iets minder heftig dan PAAZ, maar nog steeds best heftig. Rauw, eerlijk en soms met humor. Prachtig boek.
 7. Moon dragon – J.R. Rain. Ik hou van de boeken van J.R. Rain. De humor, de vampieren, alles klopt in dit boek. Heerlijk.
 8. Dochters van Mulan – Bettine Vriesekoop. Soms wat droog, maar wel interessant om te lezen hoe vrouwen in China leven.
 9. Leven of dood – Michael Robotham. Dit boek las ik voor Fok, de recensie komt binnenkort online.
 10. Het testament van Nostradamus – Tom Egeland. Ik ben fan van Dan Brown, maar dit boek vond ik nog beter. Heerlijke geschiedenis gecombineerd met een spannend verhaal. Top boek!
 11. Hitte – Lis Lucassen. Even een makkelijk boek tussendoor, prima voor op het strand (hoewel het weer niet echt meespeelt).
 12. Moederziel – Marelle Boersma. Wat was dit spannend zeg! Een goede kennismaking met Marelle Boersma, ik ga zeker meer van haar lezen.
 13. Looking for Alaska – John Green. Een heerlijk verhaal over opgroeien en verliefd worden. John Green blijft een fijne schrijver.
 14. Galgenveld – Isa Maron. Ik las eerder IJskoud van Isa Maron, deel twee in de Noordzeemoorden. Dit is deel 1 en die moest ik natuurlijk ook lezen. Lekker spannend! De volledige recensie komt vrijdag online.

Ik heb ook nog een boek mogen proeflezen en ben begonnen in het eerste deel van Game of Thrones. Die zal ik naast mijn recensieboeken lezen, want zo snel ga ik daar niet doorheen.

Het totaal van mijn leeslijst van 2015 staat nu op 46 gelezen boeken. Mijn doel was 100 boeken lezen dit jaar, dus als ik zo doorga, haal ik misschien wel het dubbele!

Wat heb ik gelezen van mijn leesuitdaging?

Niet zo heel veel, 3 boeken maar! Dit is wat ik tot nu toe heb afgevinkt:

Reading challenge

Wat staat er voor de komende maand op het programma?

Te lezen april

In ieder geval deze vier boeken. Twee ervan zijn recensie-boeken (de twee onderste) en de anderen komen van mijn TBR stapel.

Wat las jij in maart?

4 thoughts on “Gelezen boeken maart 2015

 1. Zo, dat is een flinke en gevarieerde stapel die je gelezen hebt. Van dit lijstje ken ik alleen Paaz. Ik vond het mooi om te lezen maar heb nog geen behoefte gehad het vervolg te lezen. Nou ja, zoveel boeken op mijn stapel, dasr zit ook heel wat moois bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *