Favorieten van maart 2015

PicMonkey Collage
Maart was een gekke maand, naar mijn idee is ie voorbij gevlogen! Ik heb veel gedaan, veel gewerkt, veel gelezen, creatief bezig geweest en meer. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Wie is de Mol?

Die kon niet ontbreken in het lijstje. Begin maart was er de ‘Wie is de mol?’ finale! Ondanks dat ik compleet op de verkeerde Mol zat en ik behoorlijk pissig was over de uitkomst, hebben we wel een gezellige avond gehad! We hebben met mijn ouders en nicht jenga gespeeld, echt hilarisch weer.

Creatief

Ik heb twee weken geleden een ‘The Great British Sewing Bee’ marathon gehad en heb ik daarna zelf een kimono gemaakt. Niet helemaal goed gelukt omdat ik was vergeten een extra stuk in te calculeren, maar ik weet wel wat ik fout heb gedaan. De stof voor de tweede ligt al klaar, nu nog tijd zien te vinden om deze te maken.

Tony’s Chocolony

Dit is een slechte verslaving. Eerst hadden ze de zeezout/karamel variant niet bij onze supermarkt, nu wel. Damn. Ik probeer zo snel mogelijk langs ’t schap te lopen om niet in de verleiding te komen. Gelukkig is het niet een reep die ik achter elkaar zal opeten, maar pfff, ik vind ‘m echt zo lekker.

Lente

We hebben al een paar prachtige dagen gehad en ik heb alweer de lentekriebels. Ik kan echt genieten van de bloemen buiten en de bomen die weer een beetje groen beginnen te worden. Helaas werkt het weer nog niet echt mee en zit ik de meeste dagen nog met de verwarming aan, als de zon schijnt ben ik gelijk een stuk vrolijker en heb ik meer energie.

Anton Corbijn

Anton Corbijn mocht echt niet op dit lijstje ontbreken. Hier zal ik nog lang met plezier op terugkijken! Elke keer als ik de foto’s zie, moet ik weer glimlachen.

Sporten

Haha ja echt. Wie had ooit gedacht dat sporten op mijn favorieten lijstje zou komen? Ik niet in ieder geval. Maar goed, ik ben afgelopen week voor het eerst sinds twee jaar weer wezen sporten. Ik sport bij mijn fysio, eigenlijk gewoon fitnessen, maar dan onder begeleiding. Prima te doen, ik vind het twee gezellige groepen (ik sport twee keer in de week) en ik heb geen excuus om niet te gaan, want ik hoef alleen met de lift naar beneden en de voordeur uit en dan ben ik er al. Echt ideaal.

Zo, een aardig lijstje. Ik vind het echt leuk om elke maand terug te kijken naar de leuke dingen van de afgelopen maand. Wat zijn jouw favorieten van maart?

One thought on “Favorieten van maart 2015

  1. Leuk verhaal!
    Voorstel voor april:
    Kom bij mij oranje Tony eten als je al sportend/lopend naar de bar bent gekomen. Toon me je mooiste Corbijnfoto’s terwijl je nipt van je thee in je verknipte kimono!
    Alleen Wie is de mol past niet in het voorstel… Daar heb ik niks mee :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *