Moederziel – Marelle Boersma

Moederziel-HR

Myrna lijdt aan ms. Toch probeert ze zo onafhankelijk mogelijk te functioneren. Als er een nieuwe liefde in haar leven komt, voelt ze zich beter dan ooit. Maar dochter Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij Myrna in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in haar tuin een dode vrouw gevonden…

Mijn mening

Ik had al eerder van Marelle Boersma gehoord, maar nog geen boeken van haar gelezen. Op de Margriet Winterfair kocht ik onder andere ‘Moederziel’ van haar. Afgelopen weekend las ik dan eindelijk dit boek. In het begin wist ik niet goed wat ik van ‘Moederziel’ moest denken. Het begin voelde voor mij niet heel erg spannend, maar ergens intrigeerde het verhaal me wel. Ik las gewoon door. En dan ineens, BAM. Het verhaal wordt ineens zo ontzettend spannend, dat je het gewoon uit wilt lezen. Het knalt van de pagina’s af en je begint sneller te lezen en OMG komt het nog goed. Zoiets dus.

WOW. En nu wil ik meer van Marelle Boersma gaan lezen. Wat schrijft ze goed zeg. Je wordt niet meteen het verhaal ingezogen, maar het blijft toch in je hoofd hangen. De sfeer is zo ontzettend goed beschreven, de personages tot in detail uitgewerkt (volgens mij kun je Marelle zelfs vragen wat het lievelingsbroodbeleg van Josje is, dan nog weet ze het antwoord!) en het verhaal is geloofwaardig en heftig neergezet. Het zou zo maar kunnen gebeuren en dat maakt dat je na het lezen echt even blijft zitten nadenken over het verhaal, terwijl de kriebels nog over je rug lopen.

Eindoordeel

‘Moederziel’ was een hele goede kennismaking met Marelle Boersma en ik ben zeker benieuwd naar haar andere boeken. Hou je van psychologische thrillers die echt onder je huid kruipen? Dan is dit boek echt wat voor jou!

Specificaties

Moederziel by Marelle Boersma
Published by De Crime Compagnie
Genres: Thriller
Pages: 320
ISBN: 9789461090652

[bol_product_links block_id=”bol_551005609e260_selected-products” products=”9200000010218082,9200000006236874″ name=”moederziel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *