Films en series 3

films en series

Deze maand keken wij niet zo heel veel tv, maar toch wil ik je laten zien wat ik qua films en series heb gekeken in maart. Ik heb vooral mijn tijd doorgebracht met lezen en werken. Mooie tijdsbesteding, maar af en toe een avondje films of series kijken kwam er niet echt van.

The blacklist

Former government agent Raymond “Red” Reddington (James Spader) has eluded capture for decades. But he suddenly surrenders to the FBI with an offer to help catch a terrorist under the condition that he speaks only to Elizabeth “Liz” Keen (Megan Boone), a young FBI profiler who’s just barely out of Quantico.

In het begin was het een beetje verwarrend, maar damn, wat is dit spannend zeg. Red is zo goed gecast, op sommige momenten is hij grappig en lief, terwijl hij op een ander moment echt als een gevoelloze moordenaar over kan komen. Geweldig. Als je op zoek bent naar een spannende serie en houdt van bijvoorbeeld Covert Affairs, dan is dit echt een aanrader.

House of cards

A Congressman works with his equally conniving wife to exact revenge on the people who betrayed him.

Een Netflix original. Ik ben hier een tijd geleden al aan begonnen, maar ben na aflevering 1 gestopt. Het trok me niet. Maar de juichende recensies zorgden ervoor dat ik de serie toch weer ben gaan kijken. Wat is dit goed zeg!! En dit heb ik dus altijd met populaire series. Breaking Bad, The Walking Dead en nu deze serie. Altijd nog een keer proberen en de tweede keer ben ik verslaafd. Geweldig. Kevin Spacey is echt geniaal in deze rol.

The Great British Sewing Bee

Amateur sewers take on challenges as they compete to be named Britain’s best home sewer.

Ik ben een grote fan van ‘Project Runway’, dus deze serie moest ik gewoon gaan kijken. In Nederland werd ‘Door het oog van de naald’ uitgezonden, maar die heb ik helaas gemist. De Engelse serie ‘Sewing bee’ is in ieder geval geweldig. De creaties die ze maken zijn om te kwijlen en ik hou gewoon van Britten. Ik heb vorige week eindelijk weer eens wat genaaid, een kimono, geinspireerd door Sewing bee. Zo heerlijk om creatief bezig te zijn.

Mockingjay part 1

Katniss Everdeen is in District 13 after she shatters the games forever. Under the leadership of President Coin and the advice of her trusted friends, Katniss spreads her wings as she fights to save Peeta and a nation moved by her courage.

De derde film in de Hunger Games trilogie (nou ja, vier delen qua films) en ooh wat was deze goed. Ik moest wel even nadenken wat er in Catching Fire was gebeurd, maar toen ik er eenmaal in zat, heb ik genoten. Jennifer Lawrence is zo’n goede actrice, zo puur natuur. Heerlijk om naar te kijken.

Night at the museum: Secret of the Tomb

Larry spans the globe, uniting favorite and new characters while embarking on an epic quest to save the magic before it is gone forever.

Dit is de derde NATM film en de laatste waarin Robin Williams meespeelde. Dat was wel even heftig als je je dat realiseert, maar hij speelt zijn rol weer geweldig. Het is weer een vermakelijke familiefilm en het leuke is dat er een deel in Londen afspeelt en Rebel Wilson speelt er in mee. Zo tof!

Wat heb jij gekeken de afgelopen maand? Heb je nog tips voor mij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *