Moon dragon – J.R. Rain

18809349

Nine years ago, federal agent Samantha Moon was the perfect wife and mother, your typical soccer mom with the minivan and suburban home. Then the unthinkable happens, an attack that changes her life forever. And forever is a very long time for a vampire. Now in MOON DRAGON, private investigator Samantha Moon investigates allegations by her dead ex-husband’s mistress that a killer is on the loose…a killer who just might be immortal. And when another woman vanishes, the clock starts ticking…
As Sam digs deeper into the case, a very dangerous supernatural creature makes his presence known. A creature with a pedigree of evil. A creature who knows her all too well. A creature who just might be history’s greatest mass murderer. Most of all, she needs to find the missing woman before it’s too late—after all, Sam knows the intended time of the murder, but not the place. Now in a race against time, Samantha Moon is about to discover the lengths one sadistic pack of immortals will go to feed their bloodlust…

Mijn mening

Ik ben zo’n fan van J.R. Rain en lees de Samantha Moon boeken al sinds ik mijn Kindle kocht. Elke keer word ik weer helemaal blij als er een nieuw boek uit komt. Meestal koop ik het gelijk en laat alles vallen. Deze keer liep ik iets achter en las ik dit boek nu pas. *shocker*

‘Moon dragon’ is weer net zo spannend als de vorige boeken en J.R. Rain blijft je verrassen. Dit boek is daar geen uitzondering in en ik las het dan ook in een treinvaart uit. Er zitten hilarische grappen in en zeker als je van vampierseries houdt (boeken en tv-series!), dan kom je flink wat sarcasme hierover tegen. J.R. Rain gebruikt zelf een aantal standaarden over vampieren, maar hij weet er toch ook zijn eigen twist aan te geven. De combinatie van sarcastische humor en een flinke dosis spanning zorgt ervoor dat ik toch elke keer weer geniet van deze boeken.

Ik ben steeds meer benieuwd naar het einde, het voelde in dit boek zeker zo alsof het eind van de serie in zicht is. Ik hoop serieus van niet, want dan zou ik toch echt flink gaan balen.

Eindoordeel

Genieten, zoals altijd. Ik heb het gevoel alsof J.R. Rain gewoon altijd goede Samantha Moon boeken kan schrijven.

Specificaties

Moon dragon by J.R. Rain
Series: Vampire for hire #10
Genres: Fantasy
Pages: 193

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *