Liebster award

liesbster-2

Ik werd door Vanessa genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster Award is in het leven geroepen om beginnende bloggers onder de aandacht te brengen en dus ook meer leuke onbekende blogs te leren kennen. Vanessa heeft een aantal vragen bedacht en die ga ik nu beantwoorden!

 1. Welk muziekgenre (of welke specifieke artiest) mag van jou verbannen worden van de planeet? Justin Bieber. Die gast is totaal geen goed voorbeeld voor zijn fans en ik erger me kapot aan het feit dat hij overal mee weg kan komen.
 2. Denk je dat je binnen 5 jaar nog aan het bloggen bent – waarom wel/niet? Ik verwacht eigenlijk van wel, aangezien ik voor deze blog ook al een aantal jaar aan het bloggen was. Ik heb nu wel echt mijn ‘niche’ gevonden.
 3. Welk sausje doe je het liefst op je frietjes? Mayonaise. En heel veel ook. Haha. Als we patat halen, dan is het een combi van satesaus en mayonaise.
 4. Wat was je laatste boekige miskoop? De dertigersdroom.
 5. Durf je in rollercoasters die over kop gaan? Neeeee!! Ik ben ooit zo dom geweest om in een grap te trappen van mijn lieftallige nichtjes. Ze zeiden dat de Superman achtbaan niet over de kop ging.. En toen we vastzaten en ik niet meer weg kon, deelden ze vrolijk mede dat deze wel over de kop ging. Wat een verschrikking. Nee, achtbanen zijn niets voor mij.
 6. Als je in een andere tijdsperiode zou mogen leven, welk tijdperk zou je dan kiezen (sixties, Victoriaans tijdperk, middeleeuwen, roaring twenties, de verre toekomst …)? Oh dat is echt een lastige.. Er zijn voor elke periode wel voor- en nadelen te noemen. Ik denk dat ik wel blij ben dat ik in deze tijd geboren ben, qua technische hulpmiddelen en vrijheid van meningsuiting. Misschien zou ik in de Middeleeuwen willen leven, dat is dan het tijdperk wat nog het meest bij me past (hoewel ik die jurken dan weer niet zo zie zitten).
 7. Wat is het meest rottige cadeau dat je ooit van iemand gekregen hebt? Ik kan me eigenlijk geen stomme cadeaus herinneren. Meestal ben ik vrij duidelijk wat ik wil en vraag ik dat ook gewoon. Als ik het niet weet, dan is geld of een boekenbon altijd wel een goed idee.
 8. In welke tv-serie zou je wel eens een figurantenrolletje willen doen? Castle!! Ik hou van Nathan Fillion. Maar er zijn zoveel series die tof zijn. Game of Thrones lijkt me wel onwijs gaaf, of een keer een lijk spelen in Rizzoli & Isles.
 9. Denk je dat je later kinderen wilt? Indien ja: hoe veel? Nee.
 10. De kust of de Ardennen (zee of bos)? Ooh da’s makkelijk. De zee. Ik woon op een kwartiertje fietsen van het strand en dat is zooo lekker. Met een fikse storm of met zon kun je me wel op het strand vinden.
 11. Bonusvraag: welke kleur heeft THE DRESS? Voor mij was ie zwart met blauw.

Ik zou niet weten wie ik moet nomineren, maar als je een beginnende blogger bent, mag je je blog hieronder spammen, zodat ik nieuwe blogs kan leren kennen!

One thought on “Liebster award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *