Zilveren vleugels – Vanessa Gerrits (Vleugels trilogie #2)

9200000038288514

Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’ hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven. Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen … Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met Beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien, staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg.

Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust. De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen – zullen ze verenigen, of elkaar vernietigen?

Mijn mening

‘Zilveren vleugels’ van Vanessa Gerrits is het vervolg op ‘Tweedehands vleugels’. In dit boek lezen we hoe het verder gaat met Lucy en Max, maar in dit deel gaat het meer over de zaken om hun relatie heen en hoe ze daarmee om gaan. Het verhaal staat meer in het teken van spanning en sensatie, hoewel de liefde tussen Lucy en Max natuurlijk nog wel een grote rol speelt.

Ik las ‘Tweedehands vleugels‘ in een ruk uit en was dan ook blij dat ik gelijk ‘Zilveren vleugels’ op mijn e-reader had staan. Ik kon gelijk door en dat deed ik dan ook. Beide boeken zijn heerlijk geschreven en je zit vanaf het eerste woord gelijk in het verhaal. ‘Zilveren vleugels’ is niet alleen spannend, maar ook origineel, de personages worden in dit boek nog meer uitgewerkt en je leert ze zo beter kennen. Je bouwt echt een band op met Lucy en Max. Aan het eind wil je alleen nog maar dat je een beste vriendin zoals Lucy hebt en dat je zelf ook vleugels hebt.

Er is maar 1 nadeel. Deel drie is er nog niet. ‘Zilveren vleugels’ eindigt en ik wilde eigenlijk gelijk door. Maar helaas. Vanessa is nog niet eens bezig met schrijven (OMG, WAAROM???) en dus moeten we nog wel even wachten op het volgende deel.

Eindoordeel

Ik wil meer. Meer Lucy en meer Max. Vanessa Gerrits mag wat mij betreft de rest van haar leven blijven schrijven. Ik koop elk boek van haar, dat weet ik nu al. Bye bye Stephenie Meyer, Hello Vanessa Gerrits.

Specificaties

Zilveren Vleugels by Vanessa Gerrits
Series: Vleugels trilogie #2
Published by Brave New Books
Genres: Fantasy
Pages: 430
ISBN: 9789402127881

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55019860be00b_selected-products” products=”9200000038288514,9200000038284526″ name=”zilveren vleugels” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “Zilveren vleugels – Vanessa Gerrits (Vleugels trilogie #2)

  1. Wat is het auteursalternatief van ‘fangirling’? Want dat is wat ik aan het doen ben dankzij jouw recensie aaaaaah :D
    De vergelijking met Stephenie Meyer is voor mij echt één van de mooiste complimentjes ooit, dankjewel Femke!

    PS: Zodra mijn huidige chicklit af is, begin ik sowieso aan deel 3 te schrijven ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *