Tweedehands vleugels – Vanessa Gerrits (Vleugels trilogie #1)

15

Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen. Een Beschermengel bijvoorbeeld. Iemand zoals Lucy. Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen … Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. Er staan levens, harten en vleugels op het spel. Maar wat win je als je verliest? En is het het waard??

Mijn mening

Tja, waar moet ik beginnen. Via via kwam ik bij het blog van Vanessa Gerrits terecht en kwam ik erachter dat ze schrijfster is. Ik won ‘Zilveren vleugels’ (de opvolger van dit boek) en bedacht me toen dat ik ‘Tweedehands vleugels’ ook moest lezen. Vanessa was zo aardig om mij dit boek op te sturen. En toen begon ik erin. En kwam ik de eerste Twilight referentie tegen. En toen de tweede. Ik ben een grote fan van Twilight en als je boek twee referenties naar Twilight bevat, heb je al een groot deel van mijn hart gewonnen. Maar ja, het verhaal moet natuurlijk ook wat zijn. Vanessa Gerrits stelde me niet teleur. Wat is dit goed zeg. Je wilt eigenlijk niks anders meer doen en het boek gewoon uitlezen. Dat deed ik dus ook, ik zat aan mijn e-reader gekleefd en ik was blij dat ik gelijk door kon lezen in Zilveren vleugels.

‘Tweedehands vleugels’ bevat alles wat je in een boek wilt zien: liefde, spanning, onverwachtse momenten en een nieuwe wereld die je mag ontdekken. Vanessa Gerrits heeft die nieuwe wereld met Kraaien en Beschermengelen compleet uitgewerkt en je zit er vanaf de eerste bladzijde compleet in. Wat heb ik genoten van dit boek zeg!

Eindoordeel

Als je van Twilight houdt, dan moet je dit boek gewoon gaan lezen. Maar ook als Twilight niet jouw ding was, dan moet je dit boek gewoon gaan lezen. Dit boek heeft girlpower en laat zien dat je gewoon moet gaan voor de dingen waar je in gelooft en voor staat. Dit boek geeft je vleugels. Echt.

Specificaties

Tweedehands vleugels by Vanessa Gerrits
Series: Vleugels trilogie #1
Published by Dutch Venture Publishing
Genres: Fantasy
Pages: 406
ISBN: 9789462661783

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_577533173e8a4_selected-products” products=”9200000059166488,9200000023047325,9200000060402006″ name=”tweedehands vleugels” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Tweedehands vleugels – Vanessa Gerrits (Vleugels trilogie #1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *