Cheesecake & kilts – Anita Verkerk

11

Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkleding op het ultra-sjieke Santorini Gymnasium in Utrecht. Daarom gaan ze in hun vrije tijd altijd lekker voor rafeljeans en modderlaarzen…Maar als ze dertig worden, beseffen de meiden opeens dat knappe spetters niks hebben met muisgrijs en ook niet met modderlaarzen. Het roer moet dus radicaal om, anders blijven ze eeuwig single! Dus plannen de meiden een weekje Schotland om een nieuwe strategie uit te denken. Maar dan mist Robien de trein en daar staat ze dan. Helemaal in haar eentje in het verlaten Rannoch Moor…

Mijn mening

‘Cheesecake & kilts’ van Anita Verkerk nam ik mee van de afgeschreven stapel bij mijn bibliotheek. Daar sla ik af en toe nog weleens een deuk in hun voorraad, gewoon omdat het zo goedkoop is om daar boeken mee te nemen. Omdat ik gek van Groot-Brittannië ben en dus ook van Schotland, sprak de titel me wel aan. De achterkant klonk ook wel leuk en dus nam ik het boek mee naar huis.

‘Cheesecake & kilts’ heeft even op mijn TBR-stapel gelegen, gewoon omdat het geen prioriteit had en ik nog genoeg andere boeken had liggen om te lezen (nog steeds trouwens, pfff, er komt maar geen einde in zicht!). Maar dit boek is heerlijk voor tussendoor. Het is een vrij simpele chicklit en je leest het boek dan ook gemakkelijk in een middag uit. Je hoeft er niet teveel bij na te denken en dat moet je vooral ook niet doen. Want dan gaan een hoop dingen je ergeren. Er kloppen dingen niet en dat kan ervoor zorgen dat het verhaal teniet gedaan wordt. Maar ja, een chicklit zonder nadenken is ook wel eens fijn en dan is dit boek een uitkomst.

Eindoordeel

Ik vond het boek wel aardig, maar geen hoogstaande literatuur. Dat hoeft ook niet, dus als je zin hebt in een middagje wegzwijmelen op de Moor in Schotland, dan is dit een prima boek.

Specificaties

Cheesecake & Kilts by Anita Verkerk
Published by Cupido
Genres: Chicklit
Pages: 224
ISBN: 9789490763015

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_54f6fc71bac61_selected-products” products=”1001004008292765,9200000005223851″ name=”kilts” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Cheesecake & kilts – Anita Verkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *