Gelezen boeken februari 2015

Poeh, wat las ik een hoop in februari! 17 boeken in totaal. Eerst was mijn voornemen om een boek per dag te lezen, maar naarmate de maand vorderde, las ik flinke pillen. Dit lukte dus niet. Kijk je maar naar wat ik allemaal las afgelopen maand?PicMonkey CollageDit is het lijstje. Als er al een recensie van is verschenen, kun je op de titel van het boek klikken om deze te lezen.

 1. Die again – Tess Gerritsen. Deze las ik voor de American Book Centre. Erg leuk om te doen en dit zal ik hopelijk nog vaker doen. Die again is een boek in de serie over Rizzoli & Isles, maar je hoeft de boeken hiervoor niet gelezen te hebben om dit boek te lezen. Superspannend en ik had het dus ook zo uit.
 2. Schaduwdochter – Anita Larkens. Verrassend boek en ik wilde echt weten hoe het afliep. Nog een boek wat ik zo uit had.
 3. Where the road takes me – Jay McLean. Een heerlijke chicklit, die iets minder standaard aanvoelde. Heel erg van genoten.
 4. Yes please – Amy Poehler. Heel erg om moeten lachen, wat een leuk, maar ook af en toe leerzaam boek was dit.
 5. Vergeten grond – Anne Nicolai. Dit boek had een buitenaardse lading, maar bleek heel aards te zijn. Heel spannend.
 6. The obelisk – Howard Gordon. Hier volgt nog een recensie van. Dit boek is geschreven door een van de producers van 24 en zo leest het ook.
 7. Het boek van wonderlijke nieuwe dingen – Michel Faber. Oh wat was dit ongelooflijk mooi. Ik heb zo genoten van dit boek.
 8. Stille blik – Peter Robinson. Geen recensie van dit boek, want ik vond het best tegenvallen. Ik heb het uitgelezen, maar dit kostte me veel moeite.
 9. De Churchill factor – Boris Johnson. Gelezen voor fok.nl, de recensie volgt nog. Heel boeiend en leuk geschreven, dat had ik niet verwacht.
 10. Beretta Bobcat – Gijs Scholten van Aschat. De recensie volgt nog, ik heb hardop gelachen om dit boek. Heerlijk.
 11. Cheesecake & kilts – Anita Verkerk. Ik twijfel of ik dit boek waardig vind voor een recensie. Een leuk tussendoor boek, dat wel.
 12. Pittsburgh – Lex Pieffers. Dankbaar onderwerp en heerlijk snel te lezen.
 13. Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader – Abdelkader Benali. Man oh man, wat heb ik hiervan genoten. Ik kon het niet neerleggen, zo goed vond ik dit.
 14. De plaats der dingen – Anneloes Timmerije. Wat een leuk boekje is dit! Allemaal korte verhalen en allemaal even verrassend. Recensie volgt nog.
 15. Tweedehands vleugels – Vanessa Gerrits. Twee Twilight referenties in dit boek en ja, dan heb je al mijn hart veroverd. Spannend, lief en origineel. Die recensie volgt nog, maar je moet ’t nu al gaan kopen.
 16. Zilveren vleugels – Vanessa Gerrits. Wat heb ik genoten van het tweede deel van deze trilogie. Van Vanessa weet ik inmiddels dat we nog even moeten wachten op het volgende boek. Helaas. Maar als je toch Tweedehands vleugels koopt, stop deze dan ook gelijk in je mandje. De recensie hiervan volgt nog.
 17. Een Franse slag – Wim van Teeffelen. Dit boek las ik als een trein, omdat ik dit heb mogen proeflezen. Erg leuk om te doen en het verhaal was ook boeiend. Hou je van Frankrijk, dan is dit het boek voor jou. De recensie volgt snel.

Van de  boeken die ik heb gelezen heb ik ook weer een paar dingen af kunnen strepen van mijn leesuitdaging. Volgens mijn Wunderlist heb ik er nog 27 over en heb ik er al 22 voltooid.

Reading challenge

Het totaal aantal boeken wat ik tot nu toe heb gelezen staat op 31, waarmee ik al een flink eind tot mijn doel van 100 boeken in 2015 kom. Misschien moet ik dit doel maar bij gaan stellen?

Wat heb jij gelezen de afgelopen maand?

One thought on “Gelezen boeken februari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *