Favorieten van februari 2015

Februari is altijd een rare maand. Net na alle feestdagen en nog geen lente. Het begin van februari was zwaar, heel zwaar. Ik heb in de laatste weken van januari en de eerste week van februari veel gewerkt. Daarna was het ineens stil en werd ik ziek. Daarna werd het wel iets beter, maar ik ben blij als februari voorbij is.

Wat zijn mijn favorieten van de afgelopen maand?

PicMonkey Collage

KitKat Chunky Pindakaas

2015-02-19 13.46.24

Hier te zien met het boek Pittsburgh van Lex Pieffers, maar het gaat om de KitKat Chunky. Ik hou van pindakaas. Heel veel. En Reese’s Peanutbutter cups zijn echt mijn verslaving. Aangezien je die niet in Nederland in de winkel kunt kopen, moet ik het eigenlijk zonder doen. Tot ik las dat ze bij de Action een KitKat Chunky verkochten met pindakaas erin. OH.MY.GOD. Serieus. Ik ben blij dat ze maar in een verpakking van vier stuks komen, want ik ben echt geneigd om het hele pak achter elkaar op te eten. Het water loopt me echt in de mond als ik eraan denk. Zo lekker.

Lezen

2015-02-07 14.18.56

Tja, niet geheel verrassend en het is ook zeker elke maand mijn favoriete bezigheid, maar in februari heb ik bijzonder veel gelezen. En veel bijzondere boeken. ‘Het boek van wonderlijke nieuwe dingen‘ van Michel Faber (GA DAT KOPEN!!) staat toch wel bovenaan, maar oh man, er zijn zoveel mooie boeken die ik de afgelopen maand gelezen heb. Dit is trouwens echt wel mijn favoriete manier om te lezen. Onder een roze fleecedeken met Jamie op mijn schoot en een dik boek in mijn hand. Kop thee erbij (en die KitKat Chunky pindakaas) en ik ben echt heel erg gelukkig.

Kleuren

IMG_3809 2

Naast veel lezen, heb ik afgelopen maand ook veel gekleurd. Ik kocht bij de Action mooie kleurboeken voor weinig, maar kreeg ook ‘Mijn geheime tuin‘ van mijn dude. Ik geniet zo van het kleuren en kom helemaal met rust. Soms is het gewoon prettig om even alleen maar bezig te zijn met welke kleur die bloem nou moet krijgen in plaats van dat ik op zoek ben naar mijn droombaan.

Broadchurch

broadchurch_thumbnail_02_web

Ik noemde het al eerder, in mijn blog over de films en series die ik afgelopen maand keek, maar damn. Afgelopen maandag was de season finale en ik zat met kippenvel op mijn armen te kijken. Wat een onwijs toffe serie en met zulke goede acteurs. Echt briljant. En ja, David Tennant. Wat hou ik van die man zeg. Geniale acteur, echt. Balen dat het afgelopen is, want ondanks dat er een seizoen drie komt, is het nog niet bekend wanneer.

Zo, dat waren mijn favorieten van afgelopen maand. Leuke dingen gedaan en hopelijk komt er weer wat meer werk aan. De signalen zijn in ieder geval goed. Wat waren jouw favorieten van februari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *