Where the road takes me – Jay McLean

Where the road takes me

Chloe has one plan for the future, and one plan only: the road. She’s made a promise to herself: don’t let anyone in, and don’t let anyone love her. She’s learned the hard way what happens if she breaks her rules. So she’s focused on being invisible and waiting until she can set out on the road—her dream of freedom, at least for a little while.

Blake Hunter is a basketball star who has it all—everything about him looks perfect to those on the other side of his protective walls. He can’t let anyone see the shattered pieces behind the flawless facade or else all his hopes and dreams will disappear.

One dark night throws Chloe and Blake together, changing everything for Blake. For Chloe, nothing changes: she has the road, and she’s focused on it. But when the so-called perfect boy starts to notice the invisible girl, they discover that sometimes with love, no one knows where the road may lead.

Mijn mening

Ik koos ‘Where the road takes me’ van Jay McLean puur op de voorkant, ik had wel zin in een chicklit. Toen ik eraan begon, deed het me heel erg denken aan Sterrenhemel en Sterrenregen, want het heeft ook wel die vibe. Ik heb het boek echt binnen een dag uitgelezen, ik zat er helemaal in en aan het einde heb ik flink gehuild.

Het is een heerlijke chicklit, een boek wat je af en toe gewoon even nodig hebt. Het leest prettig, het verhaal is boeiend, maar niet te ingewikkeld en het is een mooi liefdesverhaal, waarbij sommige elementen best heftig zijn, maar dat zorgt er ook weer voor dat het boek net even iets anders is dan andere chicklits.

Eindoordeel

Ik heb onwijs genoten van het boek, de schrijfstijl is prettig en het verhaal leest heerlijk. Even lekker ontspannen op de bank met een kop thee, chocola en een doos tissues, want die heb je echt wel nodig!

Specificaties

Where the road takes me by Jay McLean
Published by Skyscape
Genres: Chicklit
Pages: 324
ISBN: 9781477849408

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_54ead2891e439_selected-products” products=”9200000035991906,9200000036006556″ name=”where the road takes me” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *