Films & series 2

PicMonkey Collage

Ik heb weer wat series en 1 film gekeken de afgelopen tijd en laat je zien wat mijn mening hierover is!

Covert Affairs

A young CIA operative/trainee, Annie Walker, is sent into the field to work for the DPD (Domestic Protection Division).

Verslavend!! Een soort vrouwelijke James Bond die voor de CIA op missie gaat en zo allerlei slechteriken oppakt (of vermoord). Hele fijne serie en misschien ken je Piper nog wel uit Coyote Ugly!

Game of thrones

Several noble families fight for control of the mythical land of Westeros.

Ik las laatst een quote van iemand die GoT moest omschrijven in 30 seconden geloof ik: ‘Sexy sexy, stabby stabby, a dwarf and dragons’. Nou ja, daar komt het wel op neer eigenlijk. We zijn al eerder aan deze serie begonnen maar toen vonden we er weinig aan (I know, shocking!), maar nu konden we gewoon niet anders als 4 seizoenen in 2 weken kijken. Oeps. Maar wat hebben we hiervan genoten zeg. Ik ben zelfs zo ver gegaan dat ik een shirt van Daenerys heb gekocht bij Primark. Haha.

Bates Motel

“Bates Motel” is a contemporary prequel to the genre-defining film “Psycho,” and gives a portrayal of how Norman Bates’ (Freddie Highmore) psyche unravels through his teenage years.

Psycho is echt een hele bekende film en dus moesten we natuurlijk Bates Motel ook gaan kijken. In het begin hadden we een beetje moeite met de traagheid van de serie, maar ook in welke tijd het zich nou afspeelt. Iedereen kleedt zich ouderwets, maar hebben wel iPhones. Verwarrend. Maar als je dat loslaat, is het echt een hele goede serie. Bizar wel.

Juno

Faced with an unplanned pregnancy, an offbeat young woman makes an unusual decision regarding her unborn child.

Oh Juno. Ik hou zoveel van deze film. Als ik ziek ben en iets wil kijken waarvan ik me beter ga voelen, pak ik vaak deze film. Ik heb ‘m denk ik al 10 keer gezien. De muziek, de humor, ik hou van Ellen Page. Geweldig.

Broadchurch

The murder of a young boy in a small coastal town brings a media frenzy, which threatens to tear the community apart.

Ik had van de week migraine en was daarvan aan het bijkomen. En zodoende heb ik in 1 dag het eerste seizoen van Broadchurch gekeken. Wat een ijzersterke Britse serie. Seizoen 2 is momenteel bezig en dat is net zo spannend! Het doet me vaag denken aan The Killing, maar ik durf bijna te zeggen dat dit beter is. En kom op, David Tennant met zijn accent, daar word je gelijk beter van.

The mentalist

A famous “psychic” outs himself as a fake and starts working as a consultant for the California Bureau of Investigation so he can find “Red John,” the madman who killed his wife and daughter.

Pas mee begonnen en ik ben echt blij dat er 6 (!!) seizoenen op Netflix staan. Zo kom ik mijn tijd wel door. Heerlijke humor, met wel spanning en sensatie. Het doet me denken aan Bones en Castle. Fijne serie waarbij je niet altijd even goed op hoeft te letten. Hier hou ik van, aangezien ik altijd 6 dingen tegelijk aan het doen ben. En ja, Simon Baker is niet verkeerd om naar te kijken.

Wat heb jij gekeken de afgelopen tijd?

4 thoughts on “Films & series 2

  1. Hahah ik heb ook een shirt van Deanerys gekocht :D De laatste tijd ben ik bezig met The 100 (ik ben nu helemaal bij) en ben ik begonnen aan Adventure Time, hele debiele maar geniale serie. Ook kijk ik elke vrijdag Jeuk en Missie Aarde en kwam ik er deze week achter dat ik alle afleveringen van The Walking Dead kan kijken op Ziggo on Demand, dus nu ben ik al rond seizoen 3 :P

    1. Haha geweldig! The 100 staat nog op mijn lijstje maar ik wil eigenlijk eerst de boeken lezen.. Jaaa The Walking Dead! Briljante serie! Die andere series ga ik ff bekijken, thanks voor je tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *