Favorieten van januari 2015

Favorieten Januari 2015

Een nieuw jaar, een nieuwe maandelijkse rubriek. Hier lees je wat mijn favorieten van de afgelopen maand zijn.

Favoriete tv-programma

Zonder enige twijfel – Wie is de Mol? Hier kijk ik al het hele jaar naar uit. Zodra het seizoen is afgelopen, kan ik al niet wachten tot het nieuwe seizoen. Ik hou ook mijn eigen Molboekje bij, met schema’s, aantekeningen en eventuele aanwijzingen.

Favoriete bezigheid

Naast lezen, heb ik deze maand ook heel veel gekleurd. Niet alleen uit het ‘Kleurboek voor volwassenen‘ maar ook uit andere kleurboeken. Ik hou ervan, zeker tijdens het kijken van een serie kan ik niet stil zitten en dan is kleuren een heerlijke bezigheid.

Favoriete sport

Haha, ja hoor. 1 januari kwam en ik ben gaan wandelen. Ik probeer elke dag te wandelen, tenzij het heel slecht weer is, of, zoals vorige week, ik het heel druk qua werken had. Als ik moet werken, dan probeer ik van en naar de tram te wandelen of bijvoorbeeld op een thuiswerkdag een lunchwandeling te maken. Ik was nooit een wandelaar, maar ik moet zeggen dat ik het heerlijk begin te vinden.

Overige favorieten

  • Het concert van Acda en de Munnik.
  • Een heel weekend lang alleen maar lezen.
  • Fleecedekens en kattenknuffels op de bank.
  • Heel veel werken. Ook wel eens lekker.
  • Game of Thrones. We zijn verslaafd.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *