Films en series januari 2015

Films en series januari 2015

In december en januari heb ik wat meer films en series gekeken. Ik laat je vandaag zien wat ik heb gekeken!

Rizzoli & Isles

Detective Jane Rizzoli and Medical Examiner Dr. Maura Isles team up to solve crimes in Boston.

Ik heb in een paar weken tijd echt alle afleveringen gekeken. Wat is dit een goede serie zeg! Ik vond echt elke aflevering goed. Nu is het wachten tot half februari wanneer de serie weer verder gaat. Echt een aanrader als je houdt van politieseries met af en toe wat humor.

Warehouse 13

After saving the life of the President in Washington D.C., a pair of U.S Secret Service agents are whisked away to a covert location in South Dakota that houses supernatural objects that the Regents, an Authority above and outside any government, have collected over the centuries. Their new assignment: retrieve any lost objects and investigate reports of new ones.

Dit is oorspronkelijk een Syfy serie, die nu ook op Netflix staat. Myka en Pete waren in het begin van de serie een beetje vaag, nog niet echt op elkaar ingespeeld, maar later werd het wel steeds leuker. Gewoon een serie waar niet heel veel spanning in zit, maar die wel leuk is om te zien. Wel een echte nerd-serie trouwens.

Home alone 1 & 2

An 8-year old troublemaker must protect his home from a pair of burglars when he is accidentally left home alone by his family during Christmas vacation.

Ja, wie kent ze niet, de Home Alone films. 1 & 2 blijven toch de leukste en ik kijk ze vaak toch wel als ze op tv komen. Vermakelijk, ondanks dat ik ‘m al honderd keer gezien heb.

The Mazerunner

Thomas is deposited in a community of boys after his memory is erased, soon learning they’re all trapped in a maze that will require him to join forces with fellow “runners” for a shot at escape.

Wat erg, ik heb het boek nog niet eens gelezen! Ik was positief verrast na het zien van deze film. Ik dacht dat het niets voor mij zou zijn, maar ik vond het toch echt een spannende film. Ik kijk uit naar deel twee en moet toch echt de boeken gaan lezen dit jaar!

Jobs

The story of Steve Jobs’ ascension from college dropout into one of the most revered creative entrepreneurs of the 20th century.

Ik ben een grote fan van Steve Jobs en de manier waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan Apple. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze film, maar bah, wat een teleurstelling. Bijna geen achtergronden en naar mijn idee wilde de regisseur Steve Jobs alleen maar als een klootzak neerzetten. Op momenten wel interessant, maar het ging uiteindelijk alleen maar over de tijd van Steve Jobs bij Apple. Jammer!

Zombieland

A shy student trying to reach his family in Ohio, a gun-toting tough guy trying to find the last Twinkie, and a pair of sisters trying to get to an amusement park join forces to travel across a zombie-filled America.

Ik kijk deze film echt wel een paar keer per jaar. Ik hou echt van zombie films, hoe goorder, hoe beter. Ik krijg ook altijd trek in Twinkies als ik deze film kijk en Bill Murray is wat mij betreft de ster van de film. Heel veel liefde voor deze film.

Wat heb jij de afgelopen weken gekeken? Heb je nog tips voor mij? Laat ze achter bij de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *