Wat ik niet kan laten liggen

Ik hou van shoppen. De laatste tijd wat minder, zeker sinds ik geen vast salaris meer heb, maar ik mis het wel! Op het blog van Mascha, Beautygloss, kwam ik dit bericht tegen en dat vond ik eigenlijk een te leuk bericht om te delen.

Hierbij dan ook de dingen die ik echt niet kan liggen, of waar ik mezelf op ‘trakteer’ als ik een extraatje heb.

IMG_3302

Boeken

Ja duh! Ik heb niet voor niets een boekenblog! Tegenwoordig koop ik een stuk minder boeken, maar die kan ik toch echt niet laten liggen. Wil je een cadeau voor me kopen? Een boekenbon is altijd prima. Ik ben als een kind in een snoepwinkel als ik in een boekenwinkel ben en daarom is het maar goed dat ik er niet vaak kom.

Toen ik nog veel naar Engeland ging, ging ik altijd naar de Primark en naar Waterstones. De deals bij Waterstones zijn altijd te verleidelijk, 3 halen = 2 betalen bijvoorbeeld. Ik had moeite om niet elke keer 6 boeken mee te nemen!

Zoals je misschien al gemerkt hebt, heb ik qua genre geen voorkeur. Als ik in een boekenwinkel ben, kijk ik meestal naar de top 10, of me daar iets aanspreekt. Daarna ga ik gewoon rondstruinen en koop ik boeken op titel of op de cover. Als de achterflaptekst me dan aanspreekt, hoppa, dan gaat het boek mee naar huis.

 

2014-10-21 19_Fotor

Notitieboekjes/Agenda’s

Zet mij vooral niet in een Hema of Paperchase, want ik ga zeker weten met een notitieboekje naar huis. Ik heb al eens een hele blogpost geschreven over mijn liefde voor notitieboekjes en dat is het gewoon.  Ik gebruik er maar 1 of 2 tegelijk, maar dat weerhoud mij echt niet om er twintig te kopen. Het liefst koop ik notitieboekjes op A5 formaat met een ringband en met lijntjes, maar als de voorkant gewoon heel mooi is, ben ik niet zo kieskeurig.

Agenda’s zijn ook een zwak. Ik kan gerust 4 agenda’s in een jaar gebruiken, ik wissel regelmatig. En ja, nog steeds een papieren agenda. Wel voor thuis, op het moment, dus ik hou eigenlijk 2 agenda’s bij. Mijn digitale agenda, die ik ook op mijn telefoon kan bekijken en een sjieke zakenagenda waar ik mijn dagplanning in maak. Maar ja, dat kan volgende week weer anders zijn.

 

2014-10-21 29_Fotor

Nagellak

Nagellak is voor mij de manier om iets meer moeite te doen. Ik ben de afgelopen tijd behoorlijk wat aangekomen en nagellak is iets wat altijd past. Fijn, toch? Ik heb ook al eens mijn nagellak collectie met jullie gedeeld en ik moet zeggen, dat ik sinds die blogpost geen nieuwe nagellak gekocht heb!

Op de foto hierboven zie je 3 van mijn favoriete nagellakjes, de Essie watermelon, de Crushed Crystals van Catrice en de P2 zandnagellak (die laatste kun je alleen in Duitsland kopen). Ik vind het vooral fijn als nagellak niet na een dag al gaat chippen en die drie blijven best lang zitten.

Dat waren mijn drie favoriete dingen die ik niet kan laten liggen als ik ga winkelen. Wat kan jij niet weerstaan in de winkel?

2 thoughts on “Wat ik niet kan laten liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *