Ik wist het – Chantal van Gastel

Ik wist het - Chantal van Gastel

Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het hippe en drukke nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft.

Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze verwachtte. Ze ontmoet Feo. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze – letterlijk – altijd gedroomd heeft. En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Al snel wordt Mia de levens in gezogen van iedereen om haar heen. Als een magneet trekt ze bijzondere verhalen aan. Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die veelzeggend De Haai genoemd wordt. Hij heeft zijn eigen binding met het winkelplein en naar een bijzonder verhaal is hij altijd op zoek.

Durft Mia haar gevoel te blijven volgen, ook als dit meer van haar vraagt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen? Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

Mijn mening

Allereerst, wat een prachtige cover!Een mooie foto die gelijk de sfeer van het verhaal neerzet. Perfect gekozen voor dit boek.

Toen ik ‘Ik wist het’ van Chantal van Gastel binnen kreeg, schrok ik wel even van de hoeveelheid pagina’s (480, wow!), maar het boek is heerlijk geschreven en voor je het weet waan je je in Mia’s wereld. Ik koop nooit bloemen, maar ik zou zomaar naar Mia’s bloemenwinkeltje gaan, in mijn fantasie is het een heerlijke winkel waar je je gelijk thuis voelt. Ik zie mezelf al zitten aan de keukentafel met een kopje koffie of thee en een boek omringt door die waanzinnige geuren en kleuren.

Ik ben stiekem een beetje verliefd op Feo en Axel en zou willen dat Mia mijn beste vriendin was. Wat een fijn boek en ja, een traantje heb ik wel weg moeten pinken aan het einde van het boek. Ik wil echt nog meer van Mia horen (Chantal, lees je mee???), want ik heb haar in mijn hart gesloten en zou zoveel meer van haar willen weten en over haar willen lezen.

Eindoordeel

Ik hou van de schrijfstijl van Chantal, want je waant je gelijk in elke wereld die zij maar beschrijft en de personages worden naarmate het boek vordert steeds meer vrienden van je. Je krijgt echt een band met het boek en ik vond het echt zo jammer dat het boek uit was. Heerlijk.

Specificaties

Ik wist het by Chantal van Gastel
Published by The House of Books
Genres: Chicklit
Pages: 480
ISBN: 9789044344868

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_54abbd6e4c5e6_selected-products” products=”9200000031175601,9200000030107984″ name=”ik wist het” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *