Hell’s horizon – Darren Shan

Hell's horizon - Darren Shan

The Cardinal is the City and the City is The Cardinal. They are joined at the soul. When Al Jeery is seconded by The Cardinal from guard duties at Party Central to investigate the murder of a woman at a hotel he little suspects that the dead woman will turn out to be his girlfriend. Soon he is involved in a terrifying mystery that draws in the dead, the city’s Incan forefathers, the imposing figure of The Cardinal himself, and the near-mythical assassin, Paucar Wami. Wami is a law unto himself, a shadowy, mysterious figure who can apparently kill anyone he chooses without fear of punishment or retribution. And Al is about to find out that he has a lot more in common with Wami than he could ever have imagined…

Mijn mening

‘Hell’s horizon’ van Darren Shan is het tweede deel in ‘The City’ trilogie. In deel 1 ging het over Capac Raimi en in dit deel komt hij nauwelijks voor. Dat is even raar, want ik had het gevoel alsof ik bijna helemaal opnieuw moest beginnen. Maar na een paar bladzijdes zit je weer in het verhaal en is het weer even mysterieus als deel 1. Darren Shan heeft een prettige manier van schrijven, waarbij ik het helemaal niet erg vind dat het in een wereld plaatsvindt die niet bestaat. Zijn beschrijvingen zijn zo goed en duidelijk dat je het gemakkelijk in kan beelden. Het onderzoek naar de Inca’s vond ik interessant en ik ben benieuwd naar deel drie!

Eindoordeel

Als je van een beetje mysterie houdt, niet vies bent van een wereld die niet bestaat en als je fan bent van Darren Shan, dan is deze serie echt een aanrader. Darren Shan schrijft deze serie voor volwassenen en er zit soms wel wat gruwel in, maar ja, ik ben niks anders van hem gewend.

Specificaties

Hell's horizon by Darren Shan
Series: The City trilogie #2
Published by HarperCollins Publishers
Genres: Fantasy
Pages: 384
ISBN: 9780007261352

[bol_product_links block_id=”bol_54abbee2d6c6d_selected-products” products=”1001004006538224,1001004006238587″ name=”hell’s horizon” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *