Leesuitdaging 2015

Reading challenge

Ik vond deze Leesuitdaging 2015 via 9gag en dit leek me wel een hele boeiende! Ik heb mijn eerste kruisje al kunnen afstrepen, ik heb namelijk net ‘Ik wist het’ van Chantal van Gastel uitgelezen – een boek door een vrouw geschreven – en ben bezig met een boek van mijn favoriete schrijver wat ik nog niet gelezen heb – een boek van Darren Shan!

Naast deze Leesuitdaging wil ik in 2015 ook weer 100 boeken lezen, net als vorig jaar. Ik heb er uiteindelijk 120 gelezen, dus ik denk dat 2 boeken per week gewoon te halen is, zeker nu ik niet zoveel werk. Maar ook toen ik nog wel werkte las ik altijd in het OV, dus dit boek te halen zijn. Dan maar wat minder tv kijken!

Verder heb ik geen doelen qua lezen voor 2015, ik kijk gewoon wat er op mijn pad komt. Ik zal jullie bij mijn maandelijkse boekenupdate op de hoogte houden van mijn vorderingen, niet alleen qua cijfers maar ook van dit lijstje.

Wat zijn jouw leesdoelen voor 2015?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *