Houvast – Linda Jansma

houvast

Je man is omgekomen bij een ongeluk en nu is je broer ook nog eens van de aardbodem verdwenen. Deze twee dingen lijken helemaal niets met elkaar te maken te hebben. Maar is dat wel zo?

Anouk moet nog steeds wennen aan het feit dat ze nu een alleenstaande moeder is, nadat haar man Thijs negen maanden geleden is omgekomen bij een auto-ongeluk. Als dan haar broer verdacht wordt van moord en verdwenen lijkt te zijn, kan Anouk niets anders doen dan op onderzoek uit gaan.

Ze probeert haar werk als dierenarts, het zorgen voor een puberende dochter die ook nog eens haar vader mist en het onderzoeken van de verdwijning van haar broer te combineren. Ze zet niet alleen haar leven op het spel, maar komt ook nog achter de waarheid van het ongeluk van Thijs.

Mijn mening

Ik had al wel eerder gehoord over Linda Jansma, maar had eigenlijk nooit een boek van haar gelezen. Op de Margriet Winter Fair stond De Crime Compagnie met een mooie deal en nam ik onder andere dit boek mee. Ik heb er echt geen spijt van gehad, want wat was dit een goed boek zeg!

‘Houvast’ switcht tussen de belevenissen van Anouk en een onbekende persoon. Dat maakt dat je nieuwsgierig wordt naar de afloop van het verhaal. Dit gedeelte van het boek zit vol spanning maar omdat je net niet genoeg te weten komt, blijft het je aandacht vasthouden en zorgt het ervoor dat je wilt blijven lezen, want je wilt weten hoe het afloopt.

Eindoordeel

Linda Jansma weet je vanaf het begin in spanning te houden en je wilt het boek niet meer neerleggen. Ik heb het dan ook in een dag uitgelezen. Wat een goede kennismaking met zo’n goede Nederlandse schrijfster!

Specificaties

Houvast by Linda Jansma
Published by De Crime Compagnie
Genres: Thriller
Pages: 350
ISBN: 9789461091000

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000012141667,9200000009386127″ name=”houvast” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *