Product: Tangle Teezer

Tangle_Teezer_Original_Professional_Detangling_Hairbrush___Blue__amp__Pink_1365776917.png

Je kent het misschien wel, elke keer als je je haar borstelt, springen de tranen in je ogen. Je hebt zo ontzettend veel klitten dat het met geen mogelijkheid eruit te krijgen is.

Conditioner, anti-klit spray, je haar vet houden, niets lijkt te helpen. Je hebt alle handigheidjes al geprobeerd, maar je moet er toch elke keer aan geloven.

Met krullend haar is dit hoe ik mij voel. Ik was twee keer per week mijn haar en stond elke keer gewoon te huilen, zoveel klitten heb ik. Echt niets hielp. En dan lees je iets over de ‘Tangle Teezer’. Een borstel in een hele rare vorm, die moet de oplossing zijn tegen klitten in je haar. Maar ja, dat ding is 15 en dan moet je nog verzendkosten betalen. Wat een geld voor zo’n ding.

Gelukkig was ik op de Margriet Winter Fair, waar een stand van Tangle Teezer stond. Hier kon ik ‘m fijn uitproberen en was er zelfs een mooie aanbieding. Nadat de meneer bij de stand ‘m 1 keer door mijn haar had gehaald, was ik verkocht. Dit is geweldig!

Thuis probeerde ik ‘m op mijn hele haar en ik moet zeggen, het is niet helemaal pijnloos. Je gaat makkelijker door je haar heen, het is sneller, maar het is niet compleet pijnloos. Niet als je droog en krullend haar hebt. Ik denk dat ik hier gewoon mee zal moeten leren leven. Maar, met een Tangle Teezer is het wel makkelijker.

Ik sta niet meer in de badkamer te vloeken, de tranen lopen niet meer over mijn ogen. Kortom, het is een verademing. Als je kleine kinderen hebt waarbij het haren borstelen een ramp is, of heb je zelf last van veel klitten, dan kan ik ‘m zeker aanraden. Het zal je leven er een stuk makkelijker mee maken. Pijnloos zal ik niet zeggen, maar wel een stuk fijner.

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000015099156,9200000022410382″ name=”tangle teezer” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *