What’s in my bag?

Ik ben altijd nieuwsgierig wat mensen nou allemaal in hun tas dragen, dus bij deze doe ik eens een ‘What’s in my bag’! Kijk je mee?

3

Dit is mijn standaard handttas, de Marc Jacobs Natasha. Ik kocht deze drie jaar geleden bij Net-A-Porter in de uitverkoop. Sindsdien is het de tas die ik meeneem als ik niet hoef te werken. Het is een tasje waar gemakkelijk je spulletjes in passen, samen met een flesje water. Ik krijg vaak last van m’n schouder als ik een te zware tas draag, dus dan is dit ideaal. Je kunt zien dat ik ‘m vaak draag, eigenlijk moet ik ‘m eens goed schoonmaken en opknappen, maar hij wordt echt mooier hoe langer je ‘m gebruikt. Ik ben er nog steeds verliefd op, dus dat was een goede aankoop!

1

En wat zit er dan in mijn tas?

 1. Toilettasje (Fossil)
 2. Koptelefoon (Urban Ears)
 3. Pen (Hema)
 4. Sleutelbos (met een guardian angel winkelmuntje, een Bristol sleutelhanger en een Marc Jacobs sleutelhanger
 5. Zonnebril (Marc Jacobs)
 6. Telefoon (Samsung Galaxy S4)
 7. Mobiele oplader
 8. Loqi tasje (via What’s in a bag)
 9. Smint
 10. OV-chip (hoesje is van Paperchase)
 11. Notitieboekje (Hema)
 12. Portemonnee (de Petal to the Metal Marc Jacobs portemonnee)

2

En dit zit er in mijn toilettasje:

 1. Pleisters
 2. Mentos
 3. Visitekaartjes (via Moo.com)
 4. Tissues
 5. Lippenbalsem (Babylips en Yves Rocher)
 6. Spiegeltje (Marc Jacobs)
 7. Brillendoekjes
 8. Blarenpleisters
 9. Elastiekje
 10. Snoepjes
 11. Pijnstillers
 12. Vochtige doekjes

Zoals je ziet, ben ik bijna overal op voorbereid, haha. Ik gooi alles in mijn toilettasje, zodat ik zoveel mogelijk over hoef te gooien als ik van tas verwissel. Als ik ga werken neem ik namelijk een grote Eastpak tas mee, omdat ik mijn laptop meeneem. Dan is het zo onhandig als je elke keer allerlei losse troep in je tas hebt zitten.

Ik ben een grote fan van Marc Jacobs en koop dan ook regelmatig (nou ja, de laatste jaren niet meer helaas) wat uit zijn collectie. Net-a-Porter heeft een paar keer per jaar flinke uitverkoop en dan kan je met fikse kortingen designer aankopen doen. Ik kijk ook regelmatig op The Outnet, daar kun je ook goedkopere designer items kopen. Mijn zonnebril kocht ik vorig jaar bij de Bijenkorf in de uitverkoop, dat scheelde ook een hoop geld. Een goede zonnebril is trouwens echt een aanrader. Hiervoor liep ik altijd met goedkope Primark brillen (die heb ik overigens nog steeds – voor naar het strand!), maar dit is echt een verademing. Ik draag ‘m dan ook het hele jaar door.

Goed, dat was wat er allemaal in mijn tas zat. Wat neem jij mee in je tas?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *