Het experiment – Michelle Gagnon

het experiment

Noa wordt wakker op een geïmproviseerde operatietafel met een vers litteken op haar borst en heeft geen idee hoe ze daar is terechtgekomen. Ze zet het op het lopen en kan ternauwernood ontsnappen…

Als Peter door de dossiermappen van zijn vader snuffelt, vindt hij een map over Project Persefone. Hij besluit meer informatie te zoeken op internet en vlak daarna wordt zijn deur ingetrapt door een groep onbekende mannen…

Noa en Peter zijn beide begenadigd hacker en besluiten hun skills te bundelen om erachter te komen wat er aan de hand is. Ze raken verstrikt in een web van multinationals, medische experimenten, straatkinderen en corruptie. Ze moeten alles op alles zetten om het gruwelijke geheim te ontrafelen en om in leven te blijven.

Mijn mening

Wat was dit ontzettend spannend zeg! Al vanaf de eerste bladzij wordt je in het boek gezogen, want je wordt net als Noa wakker op die operatietafel. Je wilt alleen maar weten wat er nou precies met haar gebeurd is. Ik kon echt het boek niet wegleggen, want ik moest gewoon weten hoe het afliep. Nou weet je dat natuurlijk nog niet helemaal, aangezien dit deel 1 in de trilogie is, maar goed, je komt stukje bij beetje steeds meer te weten over wat er nou precies aan de hand is.

Het verhaal deed me wel een beetje aan de Millennium-trilogie denken. Noa is precies Lisbeth Salander. En ook qua spanning zit dit boek behoorlijk in de top hoor.

Eindoordeel

Het boek leest als een trein en het verhaal blijft maar spannend, tot de laatste bladzij. Kijk maar uit als je hierin begint, je wilt alleen maar door blijven lezen.

Specificaties

Het experiment by Michelle Gagnon
Series: Project Persefone #1
Published by Blossom Books
Genres: Young Adult
Pages: 400
ISBN: 9789020679663

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55eee6650a141_selected-products” products=”9200000017133125″ name=”het experiment” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *