Winactie: ‘Het marktplaatsmeisje’ van Carlijn Vis

Carlijn Vis - Het Marktplaatsmeisje

Gisteren heb je de recensie van dit boek kunnen lezen en vandaag heb ik een winactie voor jullie! Ik heb namelijk van Atlas Contact een extra exemplaar gekregen om weg te geven, waarvoor dank!

Wat moet je doen?

Laat bij de comments een berichtje met een geldig e-mailadres achter. Als je het leuk vind, mag je mijn facebook pagina liken (maar hoeft niet). Laat je comment achter voor maandagochtend 1 december 2014, 08.00 uur. Daarna kun je niet meer meedoen!

En dan?

Ik kies op maandag 1 december 2014 een winnaar uit, die zal ik een mailtje sturen. Je hebt als winnaar dan 3 dagen om te reageren met je adres. Reageert de winnaar niet binnen 3 dagen, dan kies ik een nieuwe winnaar uit.

Veel succes!

11 thoughts on “Winactie: ‘Het marktplaatsmeisje’ van Carlijn Vis

  1. Dit lijkt me een erg leuk boek. Ik doe graag mee met de winactie. Ik krijg en vraag nog nauwelijks om recensieboeken want ik heb maar weinig tijd om te lezen. Deze zag ik in de catalogus en leek me inderdaad heel mooi.

  2. Ha, die Femke, oo ik zou graag dit boek winnen. Maar zou het dan juist gaan lezen op een openbare plek!
    Hardop lachen, maakt andere ook aan t lachen….. (of in ieder geval aan ’t gniffelen…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *