Sinterklaas of Kerst kadootjes

Sinterklaas en Kerst komt er weer aan, je moet verlanglijstjes maken of leuke kadootjes kopen. En wat is nou leuker dan shoppen bij de zelfstandige winkels. Je hebt zo niet alleen een superleuk en apart kadootje om te geven, maar je steunt ook die leuke winkel. Hierbij mijn favorieten!

PicMonkey Collage2

Foto’s van Snailmail Shop, Buiten de Lijntjes, What’s in a Bag en Pony People.

Snailmail Shop

De getalenteerde Anke van der Meer (a.k.a. Ankepanke) heeft haar eigen Snailmail Shop opgezet. Hier verkoopt ze niet alleen briefpapier om uit te printen, maar ook alle spulletjes die je nodig hebt om snailmail te versturen. Van masking tape tot handgemaakte postzegels, alles is er te vinden. Natuurlijk is er ook een kerst-afdeling waar je allerlei leuks kunt vinden.

Vlinders in je Buik

Wil je alle kadootjes leuk inpakken, dan ben je bij Vlinders in je Buik aan het goede adres. Van inpakpapier tot cadeaulabels, van maskingtape tot stempels, het is te koop bij Vlinders in je Buik. Zo maak je van elk kadootje nog meer een feest (en zeg nou zelf, het ziet er ook nog eens leuk uit onder de kerstboom).

Winkel van Papier

Bij Winkel van Papier vindt je alles voor de papier-liefhebber. Superleuke kaarten om te versturen, maar ook schattige notitieboekjes, stempels, maskingtape en pennen. Als je nu besteld, doe je ook nog eens mee met de kerstLOTTO, waarmee je kans maakt op leuke prijzen!

Zilverblauw

Anki van Zilverblauw maakt prachtige foto’s voor haar blog, maar daarnaast heeft ze ook nog een shop. In de shop kun je producten vinden als posters en kaarten, maar ze heeft ook prachtig behang en een aantal borrel- en broodplanken (die zijn handgemaakt).

Pony People

Nu maar twee items in de shop van Pony People, maar wel twee hele leuke! De kattenstickers zijn mijn favoriet. Ze zien er in het echt nog mooier uit en de kwaliteit is super! Op Anne’s instagram kun je een sneakpeek vinden van wat er nog komt.

Buiten de Lijntjes

De dames van Buiten de Lijntjes hebben een oog voor prachtige en unieke items. In hun winkel in Wolvega kijk je je ogen uit, en zo is het ook in de webwinkel. Je kunt er van alles vinden, mode, spulletjes voor in huis, maar ook DIY producten en prachtige Midori traveller’s notebooks.

What’s in a Bag

Ik ben een grote fan van de producten van What’s in a Bag. Van tassen tot notitieboekjes, van lunchboxen tot paspoorthouders, alles wat je in je tas kunt hebben, dat heeft What’s in a Bag. De Loqi tas is een aanrader voor elke shopaholic!

Zo, dat waren mijn tips voor de feestdagen, heb jij nog vaste webwinkels waar je inkopen doet? Link ze hieronder in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *