Mijn ideale ochtend

Goedemorgen! Als je dit leest, ligt ik waarschijnlijk nog in bed. Ik neem je mee tijdens mijn ideale ochtend. Ik probeer dit in ieder geval een dag in het weekend te doen, maar dit lukt niet altijd.

Als ik opsta, ga ik naar de badkamer, ik trek mijn joggingsbroek en een comfy vest aan. Jamie wacht mij altijd op, zittend op de dozen naast de badkamerdeur.

1

Een ideale ochtend begint het liefst rond 9 uur, half tien. We zijn vaak al eerder wakker gemaakt, want Jamie wil graag op vaste tijden eten!

2

Ik heb meestal de gordijnen open, maar als de zon schijnt, is het heel erg licht in onze huiskamer. Hoe mooi het uitzicht ook is, overdag heb ik meestal de gordijnen dicht.

3

Ik ga Jamie eten geven en maak daarna mijn eigen ontbijt. Ik ben een gewoontedier, dus ik neem elke dag hetzelfde ontbijt: een grote beker groene thee en een bakje yoghurt met muesli. De muesli stel ik zelf samen en meestal zit er het volgende in: havermout, cranberries, walnoten, pompoenpitten, gedroogde banaan, geraspte kokos en soms nog wat hagelslag.

4

Tijdens mijn ontbijt kijk ik eigenlijk altijd de vlogs van Mascha van Beautygloss.

5

Als ik mijn ontbijt op heb, pak ik er een boek bij. Inmiddels heb ik dit boek, ‘Een tik op het raam’ van Linwood Barclay al uit. Je kunt mijn recensie hier lezen.

6

Ik maak een kop koffie (dit is Cafe au lait van Dolce Gusto) om tijdens het lezen op te drinken.

8

Jamie is een smiecht, en zodra hij even een mogelijkheid ziet, schiet hij de kledingkast in. Hier zit hij in de sporttas van Martijn, in de kledingkast. Soms is het onmogelijk om hem eruit te krijgen en blijft hij gerust een kwartier zitten.

7

Als ik geen afspraken heb, breng ik het liefst mijn dag op de bank door. Lekker lezen, wat op internet snuffelen en gewoon lekker rustig aan doen. Nu mijn leven langzamerhand steeds drukker wordt, kan ik heel erg genieten van dagen zoals deze, en die heb ik ook nodig om op te laden!

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *