In stukjes – Marc-Marie Huijbregts

53af6c58e5b2b6.56021229

Marc-Marie Huijbregts schrijft in zijn boek ‘In stukjes’ in korte hoofdstukken over bepaalde gebeurtenissen in zijn leven. Hij vertelt over zijn vroegere baantjes, zijn idool Barbra Streisand, zijn grote liefde Karim en nog veel meer.

Mijn mening

Doordat ‘In stukjes’ ingedeeld is in hoofdstukken, kun je ervoor kiezen om dit boek zo af en toe op te pakken en een hoofdstuk te lezen. Ik heb het achter elkaar gelezen, mede doordat ik het uit wilde hebben voordat ik naar zijn lezing ging (waar je al een verslag over hebt kunnen lezen. Heb je het nog niet gelezen? Klik dan hier), maar ook omdat het zo geschreven is dat het leest als een trein. Je hebt het idee dat Marc-Marie naast je zit en zijn verhalen aan je verteld. Het is een intiem geschreven boek, maar voelt nog steeds echt aan. Tijdens het voorlezen kwam dat ook echt meer naar voren, het is echt zoals Marc-Marie is.

Ik heb echt genoten van dit boek, we kennen Marc-Marie natuurlijk allemaal van ‘De wereld draait door’, maar dit is een soort biografie. Ik heb dan ook regelmatig hardop moeten lachen om de situaties, maar ik heb ook gehuild toen Marc-Marie schreef over het overlijden van zijn moeder en over de liefde die hij voelt voor Karim.

Eindoordeel

Wil je Marc-Marie nog beter leren kennen, dan is ‘In stukjes’ een aanrader. Zet het dus op je lijstje voor de feestdagen! Een prachtig boekje (het is niet al te dik) en ik kijk al uit naar het volgende deel.

Specificaties

In stukjes by Marc-Marie Huijbregts
Published by Atlas Contact
Genres: Biografie
Pages: 144
ISBN: 9789025444471

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_545bca5a684d0_selected-products” products=”9200000030108026″ name=”in stukjes” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *