Count your blessings

Wat was het een leuke week de afgelopen week! Superdruk, maar ook wel weer eens fijn.

Maandag begon ik mijn dag met een ‘white chocolate moccha’ van Starbucks. Die zijn nieuw bij de Hoogvliet, maar ik vind ‘m iets te zoet.

CYB 1-11 6

Tja, dinsdag was ik in Amsterdam voor Jamie Cullum! Woohoo! Daar heb je alles al over kunnen lezen. Als je het nog niet hebt gelezen, klik hier voor het verslag!

2014-10-28 26_Fotor

Woensdag had ik een ‘gig-hangover’ dus bracht ik een groot gedeelte van de dag door op de bank en achter de computer.

CYB 1-11 5

Donderdag gingen we naar het Rijksmuseum. Zo veel te zien, zo veel gelopen! Het verslag volgt nog!

CYB 1-11 3

Vrijdag gingen we naar de Bazaar in Beverwijk, om boodschappen te doen in de Aziatische supermarkt en bij de groenten- en fruitmarkt. We hadden zoveel gekocht dat ik hier geen foto van durfde te maken, haha!

Zaterdag ben ik weer naar Paagman geweest. Deze keer presenteerde Marc-Marie Huijbregts zijn boek ‘In stukjes’, las hij een paar stukjes uit zijn boek voor en kon je je boek laten signeren. Een uitgebreid verslag en een recensie van zijn boek volgt nog.

CYB 1-11

Toen we terug naar de auto liepen, zagen we deze monsterpaddenstoel! Het lijkt wel herfst.

CYB 1-11 2

Verder hebben we genoten van de zon en de krant (voor het eerst sinds een hele tijd heb ik weer eens een Volkskrant gekocht). Vandaag hebben we een pyama-dag. Lekker thuis, met een boek op de bank (of het balkon), want mijn man gaat morgen weer aan het werk! Dat zal wel even wennen zijn, voor ons allebei, aangezien hij een maand thuis heeft gezeten. Misschien krijg ik weer wat van mijn to do lijsten afgestreept en wordt het huis weer opgeruimd en schoon!

Hoe was jouw week? Fijne nieuwe week alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *