Beauty: Mijn nagellak stash

Een heleboel foto’s vandaag, want ik laat jullie mijn nagellak stash zien. Ik ben altijd al fan geweest van nagellak, maar het laatste jaar draag ik bijna elke dag nagellak. In die tijd heb ik dus ook flink wat nagellak verzameld. Kijk je mee naar mijn verzameling?

2014-10-21 15_Fotor

Deze drie zijn van W.I.C. by Herôme. Volgens mij heb ik deze een keer in een beautybox gekregen. Super nagellak, blijft minstens drie dagen prima zitten.

2014-10-21 16_Fotor

De nagellak van CIATÉ kocht ik bij een dagaanbieding. De nagelkaviaar heb ik nog niet uitgeprobeerd, ik weet namelijk nog niet of ik het wat vind. Ook moet ik even wat tutorials gaan kijken hoe ik het op kan brengen. De roze is zo’n vrolijk kleurtje, die heb ik in de zomer best veel opgehad.

2014-10-21 17 Fotor

Deze twee kocht ik op de rommelmarkt. Wij stonden er met een kraam en naast onze kraam stond een dame die zelf nagelstyliste was en deze nagellakjes verkocht. De turqoise is echt prachtig en de glitters verdelen zich ook makkelijk.

2014-10-21 17_Fotor

Catrice en Essence zijn echt mijn favoriete merk qua make up en ook qua nagellak. De crushed crystals zijn zo mooi en blijven goed zitten. Als ik die op heb, zit ik de hele dag over mijn nagels heen te wrijven, haha. Voor een budgetmerk heeft Catrice prima nagellak.

2014-10-21 18_Fotor

Een nagelverharder en een topcoat. De nagelverharder gebruikte ik nadat ik mijn Sensationails eraf had gehaald, want toen waren mijn nagels helemaal naar de knoppen. De topcoat heb ik nog niet vaak genoeg geprobeerd om er een mening over te hebben. De eerste keer was het echt helemaal niets, de tweede keer vond ik het al een beter product. We zullen zien.

2014-10-21 19_Fotor

De long lasting nagellak van de Hema. Tja, long lasting is het niet in mijn geval, de nagellak chipt al binnen een dag. Jammer, want zeker de zwarte is een van mijn favoriete kleuren in de winter.

2014-10-21 20_Fotor

Ik had veel gehoord over Sally Hansen nagellak en toen ze bij de Big Bazar een aanbieding hadden, wilde ik ze wel uitproberen. De diamanten-nagellak viel zwaar tegen. Ik weet niet of het komt omdat het een oud potje is of een B-keuze, maar die droogde totaal niet. Ik denk dat ik wel een kwartier had gewacht en toen was deze nog niet hard. Meh. De roze heb ik om die reden dan ook nog niet uitgeprobeerd.

2014-10-21 21_Fotor

O.P.I. en Essie zijn wel de meest bekende duurdere nagellak merken. O.P.I. is zo mooi als topcoat, hoewel de glitters niet heel goed verdelen. Essie kocht ik toen Etos een aanbieding had en man man man, ik ben echt verliefd op deze nagellak. De kleur vrolijkt me altijd op en Essie blijft ook zo lang zitten! Perfect voor de zomer, maar ik zal ‘m waarschijnlijk ook de hele winter door dragen.

2014-10-21 22_Fotor

P2 kocht ik in Duitsland en nu baal ik dat ik er niet veel meer heb meegenomen. Deze zand-nagellak blijft heel lang zitten en lakt supermooi. Revlon kocht ik ook bij de Big Bazar. Prima kleur voor in de winter, maar niet bijzonder.

2014-10-21 23_Fotor

De linker oranje is van de Flying Tiger en kocht ik voor het WK. Toen ik thuiskwam bedacht ik me dat ik er nog eentje had, die wat subtieler was. De rechter kreeg ik in een beautybox. Oranje is niet mijn kleur en draag ik dan ook alleen tijdens het WK of EK.

2014-10-21 24_Fotor

Deze van Yves Rocher zat in het pakket van Miss Lipgloss wat ik vorig jaar kocht. Niet een kleur die ik zelf uitgekozen zou hebben in de winkel, maar ik vind het wel een mooie kleur voor bijvoorbeeld tijdens een kerstdiner. De paarse is van Essence. Echt een schattig zomerkleurtje.

2014-10-21 25_Fotor

Ik heb geen idee waar de linker vandaan komt, maar GLITTERS!! De hele reden waarom ik deze heb gekocht, waarschijnlijk. De NYC die ernaast staat is echt een zeemeerminnengroen, prachtig!

2014-10-21 26_Fotor

De volgende twee foto’s horen bij elkaar, want dit was een setje wat ik van een vriendin kreeg voor mijn verjaardag. Ik heb van de week de gele geprobeerd (ik kon wel wat zonneschijn gebruiken), maar helaas chipte deze al binnen een dag en toen ik het eraf wilde halen, waren mijn nagels geel! Een basecoat is dus echt nodig bij deze.

2014-10-21 27_Fotor
2014-10-21 28_Fotor

En dan als laatste mijn favorieten. Essie kon niet ontbreken natuurlijk. De paarse crushed crystals is echt een waar ik regelmatig naar grijp als ik gewoon een mooie kleur op mijn nagels wil en P2 is mijn nieuwe favoriete merk.

2014-10-21 29_Fotor

Zo, dat was het. Al mijn nagellakjes in een blogpost. Pfew, wat een werk, haha.

Heb jij een favoriet merk en kleur nagellak?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *