Count your blessings

Afgelopen week was een vrij rustige week. Ik had alleen op dinsdag een afspraak en heb de rest van de week doorgebracht met veel studeren (ik volg de cursus Copywriting bij de LOI), lezen en bloggen.

Jamie is helemaal gek op papier. Als er maar iets van papier op de bank ligt, moet hij erop gaan liggen. Nu kreeg hij ook nog de foldertjes op zich, hij heeft echt een kwartier zo gelegen, zo grappig.

CYB 25-10 5

Dinsdag hadden we best last van de storm. Het regende, hagelde en waaide flink. Gelukkig viel de schade mee (hoewel de bomen nu wel bijna kaal zijn!).

CYB 25-10 4

Ik won op het blog van Monique (klik hier) het boek ‘Wie vleugels heeft’ en kreeg er nog een stapel kaarten bij! Bedankt Monique en Uitgeverij de Brouwerij|Brainbooks!

CYB 25-10 3

Studeren, studeren, studeren! Ik hoop eind van dit jaar klaar te zijn met mijn cursus, maar daarvoor moet ik flink aan de bank.

CYB 25-10 2

Mijn oude Kindle (links) kapte er van de week mee. Het aan/uit-knopje werkte niet goed meer en deed het soms helemaal niet. Vrij essentieel om boeken te kunnen lezen, dus ik contacteerde Amazon om te kijken wat ze voor me konden doen. Nou heb ik mijn Kindle al 4 jaar, dus garantie had ik niet meer. Ze konden me wel een aanbieding doen en zodoende had ik twee dagen later (ZO SNEL!!) een Kindle Paperwhite thuis. Ik moet er nog wel even aan wennen, want deze heeft alleen maar een touch screen, die oude werkte met toetsen. Maar het scherm, ooooh dat is wel heel mooi! Superservice van Amazon dus!

CYB 25-10

Ik ben de afgelopen week in de Grisha trilogie begonnen en man oh man, ik wil niets anders meer doen dan lezen. Mijn Kindle wordt dus goed gebruikt.

Aankomende week moet ik dinsdag werken en ga ik ’s avonds naar het concert van Jamie Cullum! Aaah! Ik kan niet wachten. Verder heb ik nog geen plannen, dus ik denk dat het weer veel lezen en studeren wordt!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *