Mini Shopaholic – Sophie Kinsella

Mini shopaholic

Becky is getrouwd met Luke en ze hebben een tweejarige dochter, Minnie. Minnie is vreselijk verwend, Luke en Becky wonen bij Becky’s ouders en de financiële crisis is net begonnen. Als Becky dan een ingeving krijgt om een discrete shop-service te starten, beginnen de problemen pas echt en verzint ze het ene gênante leugentje na het andere. Als de waarheid uit dreigt te komen, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek en moet ze dat ook nog eens geheim gaan houden voor Luke.

Mijn mening

In het zesde deel van de Shopaholic serie van Sophie Kinsella genaamd ‘Mini shopaholic’ valt Becky zoals altijd in de Shopaholic boeken van de ene bizarre situatie in de andere. De discrete shop service, die een succes bij de klanten blijkt te zijn, maar bij de directie niet heel goed valt, een verrassingsfeestje voor Luke wat compleet mis gaat en dan ook nog de huizenjacht die niet heel succesvol is. Becky moet al die ballen in de lucht zien te houden en dan ook nog zorgen voor haar dochter Minnie, maar dat blijkt niet zo makkelijk. En als Luke dan ook nog Nanny Sue inschakelt omdat hij denkt dat Minnie verwend is, is de maat vol bij Becky.

Het was al even geleden dat ik iets in de Shopaholic serie had gelezen en ik weet alweer waarom. Vooral bij dit boek had ik het idee dat Sophie Kinsella de inspiratie miste en gewoon aan mensen de meest bizarre situaties had gevraagd en die in haar boek had gebruikt. Het wordt helaas een beetje ongeloofwaardig als het zo gaat als in dit boek en dat nam mijn plezier een beetje weg.

Eindoordeel

Het einde van ‘Mini Shopaholic’ was wel verrassend en dat was een leuke twist, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik was eerst benieuwd naar het volgende deel (die is net uit en daarin gaan Luke en Becky naar Hollywood), maar die laat ik nu even aan mij voorbij gaan.

Specificaties

Mini shopaholic by Sophie Kinsella
Published by Transworld Publishers Ltd
Genres: Chicklit
Pages: 400
ISBN: 9780593059791

[bol_product_links block_id=”bol_54464761dc40c_selected-products” products=”9200000000761942,1001004010910655″ name=”mini shopaholic” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *