Zwaar verliefd – Chantal van Gastel

zwaar-verliefd

Isa, dierenarts en vrijgezel, voelt zich soms alsof ze in Sex & the City zit. Maar dan zonder sex. Isa werkt hard en veel, ze houdt van dieren en haar werk, maar ondertussen zit ze niet lekker in haar vel. Als ze tijdens een weekenddienst een hond moet redden van chocoladevergiftiging en het baasje van de hond wel erg knap is, vraagt Isa zich af of hij haar wel ziet staan. Ze vindt zichzelf te dik en gaat dus, op aandringen van haar zus, naar een sportschool en ze gaat ook gezonder eten.

Als ze het baasje van de hond, Ruben, tegenkomt bij de sportschool, schaamt ze zich dood. Maar dan hebben ze een date. Isa blijft maar twijfelen aan hem en ook aan zichzelf. Ze valt dan wel af en haar vriendinnen zeggen dan wel dat ze er goed uit ziet, maar zo voelt ze het zelf niet. Dan gebeurt er iets tussen haar en Ruben en heeft ze het helemaal gehad met de liefde. Maar uiteindelijk komt alles natuurlijk goed, zoals altijd!

Mijn mening

Nadat ik ‘Geknipt voor jou‘ van Chantal van Gastel las, en ‘Zwaar verliefd!’ daarna tegen kwam bij de Hema outlet, kon ik ‘m niet laten liggen. Chantal van Gastel schrijft zo fijn en ik heb echt onder een steen gezeten, want hiervoor had ik nog niet van haar gehoord. Hoe kan dat?!

Goed, ook ‘Zwaar verliefd’ was een heerlijk boek, een boek perfect voor de herfst. Pak een kop thee, een pak koekjes en een deken en die regenachtige zondag is perfect besteed. Je wilt Isa voor d’r kop slaan omdat ze niet inziet dat ook zij mooi is en ook omdat ze Ruben laat gaan, terwijl het overduidelijk is dat hij verliefd op haar is!

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een leuke chicklit van een Nederlandse schrijfster, dan is ‘Zwaar verliefd!’ het juiste boek. Een lach, een traan, het komt allemaal voorbij.

Specificaties

Zwaar verliefd by Chantal van Gastel
Published by The House of Books
Genres: Chicklit
Pages: 368
ISBN: 9789044327052

[bol_product_links block_id=”bol_543cf99a6ea50_selected-products” products=”9200000001440262,9200000009984845″ name=”zwaar verliefd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *